Προτεινόμενα

To ματς Γιουβέντους – Νάπολι μέσα στα 3 Super Paroli για Super κέρδη από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ!

Τρία Super Paroli που «απογειώνουν» τις αποδόσεις περιλαμβάνει το κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ από την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου έως την Πέμπτη 2 Μαρτίου.

Τα Super Paroli είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα από τον ΟΠΑΠ που δίνουν επιπλέον κέρδη σε περίπτωση επιτυχίας και οι αποδόσεις τους διατηρούνται αμετάβλητες.

Το πρώτο Super Paroli, με αγώνες της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου (έως τις 21:45), περιλαμβάνει τα Over 2,5 στους αγώνες Γιουβέντους-Νάπολι, Σπορτφρούντε Λόττε-Ντόρτμουντ και Μπορντό-Λοριάν. Τα τρία αυτά Over 2,5 δίνουν συνολική απόδοση 4,05 η οποία ανεβαίνει στο 4,50 με το Super Paroliτου ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ (11% αύξηση απόδοσης).

Το δεύτερο Super Paroli, με αγώνες της Τετάρτης 1 Μαρτίου (έως τις 19:30),
έχει νίκες της Παρί Σεν Ζερμέν, της Μπαρτσελόνα, της Μάντσεστερ Σίτι και της Ρεάλ Μαδρίτης. Η τετράδα δίνει απόδοση 1,30 και με το SuperParoli ανεβαίνει στο 1,50(15% αύξηση απόδοσης).

Το τρίτο Super Paroli, με αγώνες της Πέμπτης 2 Μαρτίου (έως τις 17:15), περιλαμβάνει τις νίκες του ΠΑΟΚ, του Ολυμπιακού και της Σεβίλλης. Η τριάδα δίνει απόδοση 2,91. Με το SuperParoli η απόδοσή της ανεβαίνει στο 3,15 (8% αύξηση απόδοσης).

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ δίνει επιπλέον κέρδη χάρη στο Super Paroli αλλά και άμεση απόδοση μετρητών στους νικητές.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x