Προτεινόμενα

Ένας νικητής στο ΣΚΟΡ 4 της Δευτέρας πήρε 5.000€!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

Πριν περάσουμε στο σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι, να σας ενημερώσουμε πως για την ερχόμενη Παρασκευή 27/10/2017 συμπληρώθηκε ένα πρόγραμμα 6 Ελληνικών ιπποδρομιών και φυσικά δεσπόζει η κλασική διαδρομή του Κυπέλλου της 28ης Οκτωβρίου αλλά και η κλασική διαδρομή του Κυπέλλου Καρυάτιδων!

Ελληνική συγκέντρωση με 2 κλασικές διαδρομές, με πολύ ανταγωνιστικές ιπποδρομίες και με υψηλά χρηματικά έπαθλα για την Παρασκευή 27/10/2017 στο Μαρκόπουλο! Λεπτομέρειες βέβαια θα πούμε στην πρώτη σύνδεση μας, την Πέμπτη το μεσημέρι λίγο μετά τις 15:00

Ένας νικητής στο ΣΚΟΡ 4 της Δευτέρας, πήρε 5.000€!

Η είδηση της ημέρας πάντως για τις αλλοδαπές ιπποδρομίες σήμερα Δευτέρα 23/10/2017 είναι πως βρέθηκε ένας νικητής στο ΣΚΟΡ 4 των αλλοδαπών ιπποδρομιών (να βρούμε δηλαδή τους 4 νικητές ίππους σε αντίστοιχες διαδρομές) και πήρε το ποσό των 5.000€!

Μην ξεχνάτε πως ΣΚΟΡ 4 αλλοδαπών ιπποδρομιών έχουμε και την Τετάρτη 25/10/2017 με εγγυημένο κεφάλαιο 5.000€ από την εταιρία! Λεπτομέρειες μπορείτε να δείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα ακούσετε λίγο πιο κάτω.

Η πρόταση μας για σήμερα το βράδυ, αφορά τον ιππόδρομο της CABOURG στην Γαλλία με διαδρομή τρότ αμαξιδίων. Η κούρσα έχει κωδικό 042 και ώρα έναρξης τις 20:40 και επιλέγουμε στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε νικητής της ιπποδρομίας να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό: 9-12-1.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια ενώ για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να δούνε από κοντά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας εξασφαλίζουν δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο από τον σταθμό του Μετρό στο Κορωπί!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x