Προτεινόμενα

Tζακ ποτ σε ΣΚΟΡ 6 και ΣΚΟΡ 4 στο Μαρκόπουλο

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

Ολοκληρώθηκε το Ελληνικό πρόγραμμα των 7 ιπποδρομιών την Παρασκευή 20/10/17 στο Μαρκόπουλο και λίγο πριν τις 10 το βράδυ!

Το ενδιαφέρον ήταν τεράστιο μιας και είχαμε τζακ-ποτ στα δημοφιλή παιχνίδια των ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή τους νικητές ίππους 6 διαδοχικών ιπποδρομιών) αλλά και στο ΣΚΟΡ 4 (να βρούμε δηλαδή τους νικητές ίππους 4 διαδοχικών ιπποδρομιών).

Οι νικητές μοιράστηκαν πάνω από 75.000 ευρώ ενώ η ημέρα χαρακτηρίστηκε από την επικράτηση των φαβορί! Παρ’ όλα αυτά σε κάποιες διαδρομές τα πολύπλοκα στοιχήματα έδωσε πολύ καλές αποδόσεις!

Η απόδοση του ΣΚΟΡ 6 ήταν στα 687,51€ ενώ η απόδοση του ΣΚΟΡ 4 ήταν στα 103,46€ και πάντα αναφερόμαστε με στοιχηματική μονάδα το ένα ευρώ! Σε σχέση με την επικράτηση πολλών φαβορί, οι αποδόσεις ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικές!

Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, ξεχώρισε η επιστροφή στις νίκες του ΝΤΡΟΜΚΟΥΣ, η νίκη του ακριβά αγορασμένου ΚΟΣΤΑ ο οποίος σήμερα δοκιμάστηκε με παρωπίδες και όντως η δοκιμή αποδείχθηκε σωστή, καθώς και η νίκη της ΤΡΑΝΚΟΥΪΛ ΤΑΪΜ η οποία αποδείχθηκε αντάξια της τεράστιας εμπιστοσύνης που της έδειξαν οι παίκτες!

Από τους επαγγελματίες του χώρου, ο champion αναβάτης Παναγιώτης Δημητσάνης κατέκτησε 3 νίκες και αναδείχθηκε πολυνίκης αναβάτης ημέρας ενώ τον ακολούθησε ο συνάδελφος του Εντιόν Τσέλα με 2 νίκες!

Η Ιπποδρομίες ΑΕ στηρίζει την εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού!

Ο Οκτώβριος είναι μήνας αφιερωμένος στην εκστρατεία πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού. Η Ιπποδρομίες ΑΕ στηρίζει την ενέργεια αυτή, δίνοντας ονομασίες στα τρόπαια της ιπποδρομιακής συγκέντρωσης της Παρασκευής που ήταν αφιερωμένες στην εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x