Προτεινόμενα

Αννόβερο-Αμβούργο και Παρί Σεν Ζερμέν-Λιόν στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις από τον ΟΠΑΠ στα σημεία τους, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά τους.

Δύο από τα πιο ενδιαφέροντα παιχνίδια των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, ο αγώνας της Bundesliga Αννόβερο-Αμβούργο και το ντέρμπι της Ligue 1, Παρί Σεν Ζερμέν-Λιόν, περιλαμβάνονται στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Οι αποδόσεις στα σημεία τους είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια τους.

Το παιχνίδι Αννόβερο-Αμβούργο θα διεξαχθεί σήμερα, στις 21:30. Το Αννόβερο έχει κάνει εντυπωσιακή επιστροφή στη Bundesliga. Βρίσκεται στην κορυφήμε 7 βαθμούς, μαζί με τη Ντόρτμουντ και τη Χοφενχάιμ και παραμένει αήττητο με 2 νίκες και μία ισοπαλία. Ένα βαθμό λιγότερο έχει το Αμβούργο, το οποίο επίσης ξεκίνησε καλά, με 2 νίκες και μία ήττα.
Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, στις 22:00, θα διεξαχθεί το ντέρμπι Παρί Σεν Ζερμέν-Λιόν.

Πρωτοπόρος στηLigue 1 είναι η Παρί Σεν Ζερμέν με 15 βαθμούς. Έχει πετύχει το απόλυτο, με 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Η Λιόν βρίσκεται στην τρίτη θέση, με4 βαθμούς λιγότερους και είναι αήττητη με 3 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει και πολλά ειδικά στοιχήματα για τα Ματς του Κουπονιού,Αννόβερο-Αμβούργο και Παρί Σεν Ζερμέν-Λιόν.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στο σύνολο των γκολ, το ακριβές σκορ, το ημίχρονο-τελικό, τα κόρνερ, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, το συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, το αποτέλεσμα και το ακριβές σκορ του πρώτου ημιχρόνου, το σκοράρισμα ή όχι των ομάδων και στα δύο ημίχρονα,το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο και το τελευταίο γκολ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x