Προτεινόμενα

Διαδρομές που συμμετέχουν 15 άλογα και με 100 χιλιάδες λίρες χρηματικό έπαθλο σήμερα στο NEWMARKET

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Πριν περάσουμε στο σημερινό ξένο ιπποδρομιακό κουπόνι, θα διαβάσουμε μια ανακοίνωση της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ και αφορά το τεράστιο ενδιαφέρον που εκδηλώνεται πλέον για την αγορά νέων ίππων για τις ιπποδρομίες:

Η ώρα της δημοπρασίας του Tattersalls – Μεγάλο ενδιαφέρον για αγορές ίππων από Έλληνες επιχειρηματίες

Λίγες ημέρες μετά την επιτυχημένη διοργάνωση του 71ου Ελληνικού Ντέρμπι ΟΠΑΠ στο Μαρκόπουλο, οι Έλληνες ιδιοκτήτες θα βρεθούν στη Μεγάλη Βρετανία στη δεύτερη μεγαλύτερη δημοπρασία καθαρόαιμων ίππων της Ευρώπης.

Ηχηρά ονόματα επιχειρηματιών, νέων και παλαιών ιδιοκτητών, συνοδευόμενα από γνώστες της αγοράς και των απαιτήσεων που έχουν οι ελληνικές κούρσες, θα παραστούν στη δημοπρασία “July Sales”, που διοργανώνει ο κορυφαίος οίκος δημοπρασιώνTattersalls, στο Newmarket, από τις 12 έως τις 14 Ιουλίου 2017.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση αποτελεί παραδοσιακά πόλο έλξης για τους Έλληνες ιδιοκτήτες και προπονητές. Σε ετήσια βάση, μέσω του Tattersalls πωλούνται περισσότεροι από 10.000 καθαρόαιμοι ίπποι σε αγοραστές από 50 χώρες από όλες τις ηπείρους.


Η Ιπποδρομίες ΑΕ στηρίζει τις αγορές ίππων

Όπως και στις προηγούμενες μεγάλες δημοπρασίες, η Ιπποδρομίες ΑΕ του ομίλου ΟΠΑΠ, βρίσκεται δίπλα στους Έλληνες ιδιοκτήτες και προπονητές, με δράσεις στήριξης για αγορές ίππων έως και 4 ετών. Συγκεκριμένα, εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας θα προσφέρει δωρεάν βοήθεια στη μελέτη των στατιστικών και της φόρμας των ίππων. Επιπλέον, παρέχεται ταμειακή διευκόλυνση για την κάλυψη των εξόδων μεταφοράς των ίππων.

Αύριο Παρασκευή 14/7/2017 θα διεξαχθεί στο Μαρκόπουλο ένα Ελληνικό πρόγραμμα 7 ιπποδρομιών, με ώρα έναρξης τις 17:00. Το πρόγραμμα παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον, έχει πολλές αμφίρροπες διαδρομές, ενώ κάνουν και την παρουσία τους αρκετά νέα άλογα στην Ελλάδα! Λεπτομέρειες και φυσικά τις προτάσεις μας, θα ακούσετε στην αυριανή μας σύνδεση μεταξύ 3 και 3 και μισή το μεσημέρι!

Ας περάσουμε τώρα στο ιπποδρομιακό κουπόνι της Πέμπτης 13/7/2017. Με 30 ιπποδρομίες εμφανίζεται το σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι με την Αγγλία να συμμετέχει με 2 ιπποδρόμια, η Γαλλία επίσης, και η Νότιος Αφρική με ένα.

Σαφώς και τα φώτα της ημέρας πέφτουν στην Αγγλία σήμερα και τον ιππόδρομο του NEWMARKET. Εκεί διεξάγονται πολλές ιπποδρομίες με πρωτοκλασάτα άλογα και με χρηματικά έπαθλα για τον νικητή που ξεπερνούν τις 100 χιλιάδες λίρες σε αρκετές ιπποδρομίες! Εμείς εδώ θα εστιάσουμε το ενδιαφέρον μας για την μεσημεριανή μας ζώνη.

Ας περάσουμε τώρα στο ιπποδρομιακό κουπόνι της Πέμπτης 13/7/2017. Με 30 ιπποδρομίες εμφανίζεται το σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι με την Αγγλία να συμμετέχει με 2 ιπποδρόμια, η Γαλλία επίσης, και η Νότιος Αφρική με ένα.

Πάρτε λοιπόν στυλό και χαρτί οι ενδιαφερόμενοι για το ιπποδρομιακό στοίχημα ώστε να σημειώσετε τις προτάσεις μας που αφορούν τις σημερινές βραδινές ιπποδρομίες.

Κωδικός ιπποδρομίας 038 με ώρα έναρξης τις 21:35 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του NEWBURY. Επιλέγουμε στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε να κερδίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 14-9-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 039 με ώρα έναρξης τις 22:05 βρισκόμαστε πάντα στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του NEWBURY. Επιλέγουμε στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε να κερδίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 14-6-11.

Και στις δυο περιπτώσεις διεκδικούμε τουλάχιστον 5 φορές επάνω τα χρήματα μας εάν δικαιωθούμε μιας και μιλάμε για πολύ ανοιχτές διαδρομές σε προγνωστικά και με την συμμετοχή πολλών ίππων!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x