Προτεινόμενα

Διπλή αγωνιστική στην Euroleague με πολλά ειδικά στοιχήματα από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

Στην τελική ευθεία μπήκε η Euroleague. Απομένουν τέσσερις αγωνιστικές για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου.

Οι δύο αγωνιστικές θα διεξαχθούν αυτή την εβδομάδα, σε διάστημα τεσσάρων ημερών, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στους τέσσερις αγώνες των ελληνικών ομάδων.

Στην 27η αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται σήμερα (21:15), στο ΟΑΚΑ, τον Ερυθρό Αστέρα και ο Ολυμπιακός παίζει αύριο (19:00), στη Μόσχα, με την ΤΣΣΚΑ.

Στην 28η αγωνιστική, ο Παναθηναϊκός Superfoods αντιμετωπίζει, την Πέμπτη 22 Μαρτίου (21:05), στο Τελ Αβίβ, την Μακάμπι και ο Ολυμπιακός, την Παρασκευή 23 Μαρτίου (21:00), στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, την Αναντολού Εφές.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ θα προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για τους αγώνες του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, στην 27η και την 28η αγωνιστική της Euroleague.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ θα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στον νικητή του αγώνα, το τελικό αποτέλεσμα χωρίς παράταση, τον νικητή της πρώτης, της δεύτερης και της τρίτης περιόδου, τον νικητή του πρώτου ημιχρόνου, τον πρώτο σκόρερ του αγώνα, τον συνδυασμό του νικητή του αγώνα με τον πρώτο σκόρερ, το ημίχρονο-τελικό με παράταση, τους under/over πόντους του αγώνα, της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης ομάδας, την περίοδο με τους περισσότερους πόντους, τη διαφορά και το σύνολο των πόντων, τα μονά ή ζυγά στο σύνολο των πόντων, τα τρίποντα της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x