Προτεινόμενα

Δύο Super Παρολί από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ για τα προκριματικά του Μουντιάλ

Τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα διακόπτονται αυτή την εβδομάδα, λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων στα προκριματικά του Μουντιάλ.

Την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν οι αγώνες τριών ομίλων στην Ευρώπη, του τρίτου, του πέμπτου και του έκτου, καθώς και τα παιχνίδια στη Νότια Αμερική.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τα κέρδη τους με δύο Super Παρολί, που προσφέρονται για τους αγώνες των Εθνικών ομάδων στα προκριματικά του Μουντιάλ. Τα Super Paroli είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα από τον ΟΠΑΠ που δίνουν επιπλέον κέρδη σε περίπτωση επιτυχίας και οι αποδόσεις τους διατηρούνται αμετάβλητες.

Το πρώτο Super Paroli της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου (έως τις 19:00), περιλαμβάνει τις νίκες της Τσεχίας, της Πολωνίας και της Σκωτίας. Η τριάδα δίνει απόδοση 4,66 και με το Super Paroli του ΟΠΑΠ η απόδοσή της ανεβαίνει στο 5,25.

Το δεύτερο Super Paroli της Πέμπτης 5 Οκτωβρίου (έως τις 21:45), περιλαμβάνει τις νίκες της Γερμανίας, της Αγγλίας και της Βραζιλίας. Η τριάδα δίνει απόδοση 2,67. Με το Super Paroli η απόδοσή της ανεβαίνει στο 3.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x