Προτεινόμενα

Δύο κούρσες από την Αγγλία, μία από την Γαλλία και μία από την Ν. Αφρική στο σημερινό ΣΚΟΡ 4

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Καλή εβδομάδα! Πριν περάσουμε στο ξένο ιπποδρομιακό πρόγραμμα σήμερα Δευτέρα, να δούμε κάποια πράγματα που αφορούν το Ελληνικό πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο που διεξήχθη την Κυριακή 19/11/17.

Μέγας Αλέξανδρος ο ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ και ο ΔΑΝΑΟΣ το κύπελλο Ιπποπαραγωγών!

Λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Κυριακής ολοκληρώθηκε στο Μαρκόπουλο η Ελληνική ιπποδρομιακή συγκέντρωση που αναβλήθηκε την Παρασκευή λόγω των καιρικών συνθηκών! Η συγκέντρωση περιλάμβανε 8 ιπποδρομίες εκ των οποίων οι 2 ήταν κλασικές και είχαν και απονομή κυπέλλων!

Το κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου κατέκτησε ίσως ο καλύτερος ίππος συτή την στιγμή στο Μαρκόπουλο ο ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ. Είναι η τρίτη κλασική ιπποδρομία που κατακτά στην μέχρι τώρα καριέρα του αφού έχει πάρει και τα Κύπελλα Νέου Έτους και 25ης Μαρτίου! Η νίκη αυτή ήρθε στην απόσταση των 1800 μέτρων.

Το κύπελλο Ιπποπαραγωγών που αφορούσε διαδρομή αμιγώς Ελληνικών ίππων κατέκτησε ο ίππος ΔΑΝΑΟΣ με χαρακτηριστική ευκολία και στην απόσταση των 1575 μέτρων.

Το ιδιαίτερο στοιχείο στις δυο αυτές κλασικές ιπποδρομίες είναι ότι τις κατέκτησαν ο ίδιος προπονητής και ο ίδιος αναβάτης, με διαφορετικούς ιδιοκτήτες! Και στα δυο άλογα αυτά προπονητής είναι ο Αλέκος Γιατράς και αναβάτης ο εν ενεργεία ρέκορμαν αναβάτης κατάκτησης ιπποδρομιών ντέρμπι, ο Μιχάλης Ξυνός που σαφώς ήταν και τα πρόσωπα της ημέρας! Ιδιοκτήτης του ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ είναι ο κ. Ε. Ξυνίδης και ιδιοκτήτης του ΔΑΝΑΟΥ είναι το Ιπποφορβείο Ελιάς, του κ. Ι. Μυτιληναίου.

Παρά τον λασπώδη στίβο είχαμε συναρπαστικές αφίξεις ενώ δεν έλειψαν και οι μεγάλες αποδόσεις σε κάποιες διαδρομές! Στην 5η ιπποδρομία το στοίχημα του ΤΕΤΡΑΠΛΟΥ (να βρούμε δηλαδή τα 4 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά) έδωσε απόδοση στο 1 ευρώ το ποσό των 1.160,88€ ενώ το ίδιο είδος στοιχήματος στην 8η ιπποδρομία έδωσε απόδοση στο 1 ευρώ το ποσό των 2.762,63€.

Ανακοίνωση:

Από την Τετάρτη 22/11 και κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, αντί για ΣΚΟΡ 4 θα προσφέρεται ΣΚΟΡ 6 αλλοδαπών ιπποδρομιών. Το εγγυημένο ποσό των 5000€ συνεχίζει να ισχύει.

Η αλλαγή αυτή αποσκοπεί στο να γίνει πιο ανταγωνιστικό το παιχνίδι με αποτέλεσμα τη δημιουργία ΤΖΑΚΠΟΤ που θα μοιράζουν μεγάλα κέρδη στους νικητές και θα αποτελούν διαφήμιση για το ιπποδρομιακό στοίχημα.

Στο ΣΚΟΡ 4 αλλοδαπών ιπποδρομιών της Δευτέρας 20/11/2017, βρέθηκαν 3 νικητές με απόδοση 3.333,75 στο ευρώ.

Οι φίλες και οι φίλοι της εκπομπής που θέλουν να ασχοληθούν με το ιπποδρομιακό στοίχημα σήμερα Δευτέρα 20/11 και την βραδινή ζώνη της Γαλλίας, μπορείτε να πάρετε στυλό και χαρτί και να σημειώσετε τις προτάσεις μας:

Κωδικός ιπποδρομίας 039 με έναρξη στις 21:10 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο PONT DE VIVAUX (ΠΟΝΤ ΝΤΕ ΒΙΒΟ) και στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής –παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ – δηλαδή έναν εκ των ίππων με αριθμό: 1-3-2-10.

Κωδικός ιπποδρομίας 040 με έναρξη στις 21:40 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο PONT DE VIVAUX (ΠΟΝΤ ΝΤΕ ΒΙΒΟ) πάντα και στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής –παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ – δηλαδή έναν εκ των ίππων με αριθμό: 16-4-8-12.

Και στις δυο περιπτώσεις μιλάμε για πολύ αμφίρροπες και πολυπληθείς διαδρομές έτσι ώστε εάν μας δικαιώσουν και οι πιο αουτσάιντερ επιλογές μας, να πάρουμε αρκετά υψηλή απόδοση!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x