Προτεινόμενα

Δυο νικητές στο ΣΚΟΡ 6 πήραν από 25.000€ με στοιχηματική μονάδα το 1 ευρώ!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

Λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η Ελληνική ιπποδρομιακή συγκέντρωση στο Μαρκόπουλο που παρουσίαζε τεράστιο στοιχηματικό ενδιαφέρον λόγω του τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ 6 αλλά και στο θέαμα μιας και οι 7 διαδρομές του προγράμματος εμφανιζόντουσαν πολύ αμφίρροπες!

Για μια ακόμα φορά μίλησαν οι εκπλήξεις στους πολυπληθείς ομίλους με αποτέλεσμα να έχουμε πολύ δυνατές αποδόσεις σε αρκετές διαδρομές! Πολλές χιλιάδες ευρώ κέρδος με κόστος το 1,00€ στην στήλη, τζακ-ποτ σε κάποια είδη στοιχήματος, με αποκορύφωμα βέβαια το ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή τους 6 νικητές ίππους σε έξι διαδοχικές διαδρομές) με κέρδος τα 25.000€ στο 1 ευρώ κόστος της στήλης για τον καθένα από τους 2 νικητές που βρέθηκαν!

Οι Ελληνικές ιπποδρομίες είναι το πλέον συναρπαστικό και ανερχόμενο παιχνίδι με θέαμα και στοίχημα!

Σαφώς και στα χάιλαιτς των αποδόσεων της ημέρας μπαίνει το αποτέλεσμα της πέμπτης ιπποδρομίας το οποίο άλλαξε κατόπιν ενστάσεως και την νίκη την πήρε ο ΜΠΑΖΟΥΛΑ έναντι του ΛΙΤΟΥ ΒΙΟΥ που είχε κερδίσει αρχικά! Το αποτέλεσμα αυτό προκάλεσε και το ΤΖΑΚ-ΠΟΤ στο παιχνίδι του ΤΕΤΡΑΠΛΟΥ (να βρούμε δηλαδή τους 4 πρώτους ίππους της διαδρομής με ακριβή σειρά) και τελικά δεν βρέθηκε νικητής και τα 4.000€ μεταφέρθηκαν στην επόμενη ιπποδρομία!

Στην έκτη ιπποδρομία λοιπόν είχαμε την μεγαλύτερη έκπληξη της ημέρας με τον ΑΤΤΙΛΑ να περνάει πρώτος το φίνις και οι πίνακες να γεμίζουν αποδόσεις! Το παιχνίδι του ΤΕΤΡΑΠΛΟΥ εδώ (να βρούμε δηλαδή τους 4 πρώτους ίππους της διαδρομής με ακριβή σειρά) βρήκε νικητή τελικά όπου με κόστος το 1,00€ είχε απόδοση τις 5.012,00€!

Στην πιο ποιοτική διαδρομή της ημέρας όσον αφορά το χρηματικό έπαθλο αλλά και τα ονόματα που έτρεχαν στην κούρσα, κέρδισε ο ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ και μάλιστα άνετα με αναβάτη τον Μιχάλη Ξυνό και προπονήτρια την Αλίκη Καβρουλάκη.

Αξιοσημείωτη ήταν η νίκη του ΧΑΣΤΟΤΡΙΚΕ στην τρίτη ιπποδρομία της ημέρας ο οποίος έκανε παρθενική εμφάνιση στις ιπποδρομίες, είναι μόνο 2 ετών, και άφησε υποσχέσεις μεγάλες! Αναβάτης του ήταν ο Παναγιώτης Δημητσάνης και προπονητής του ο Χρήστος Κουβαράς!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια ενώ για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να δούνε από κοντά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας εξασφαλίζουν δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο από τον σταθμό του Μετρό στο Κορωπί!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x