Προτεινόμενα

Ειδικά στοιχήματα για τους 8 ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου από το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ειδικό κουπόνι 12 σελίδων για το Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο διατίθεται στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σε 13 ημέρες θα γίνει η σέντρα στα γήπεδα της Ρωσίας. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ειδικό κουπόνι 12 σελίδων για το Παγκόσμιο Κύπελλο, το οποίο διατίθεται στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ και περιλαμβάνει τους 48 αγώνες της πρώτης φάσης, μία σελίδα με τα ακριβή σκορ και πολλά ειδικά στοιχήματα για τους 8 ομίλους και τις 32 ομάδες, που θα πάρουν μέρος στα τελικά.

Για κάθε όμιλο προσφέρεται και ένα συνδυαστικό στοίχημα:
• Στον πρώτο όμιλο, ο Σαλάχ να σκοράρει Over 1,5 γκολ και η Σαουδική Αραβία να ηττηθεί σε όλα τα παιχνίδια και η Ρωσία να έχει Over 6,5 βαθμούς.
• Στο δεύτερο όμιλο, ο Ρονάλντο να σκοράρει Over 2,5 γκολ και ο Ανσαριφάρντ να σκοράρει Over 0,5 γκολ και η ακριβής σειρά πρόκρισης να είναι πρώτη η Ισπανία και δεύτερη η Πορτογαλία.
• Στον τρίτο όμιλο, η Αυστραλία να έχει Under 1,5 πόντους και η Γαλλία να σκοράρει Over 6,5 γκολ και το Περού να τερματίσει στη δεύτερη θέση.
• Στον τέταρτο όμιλο, ο Μέσι να σκοράρει Over 3,5 γκολ και η Ισλανδία να τερματίσει τελευταία και η Κροατία να προκριθεί.
• Στον πέμπτο όμιλο, η Βραζιλία να σκοράρει Over 6,5 γκολ και ο Πρίγιοβιτς να σκοράρει Over 0,5 γκολ και να προκριθούν η Βραζιλία και η Ελβετία.
• Στον έκτο όμιλο, η Γερμανία να σκοράρει Over 6,5 γκολ και ο Μπεργκ να σκοράρει Over 0,5 γκολ και η Νότια Κορέα να ηττηθεί σε όλα τα παιχνίδια.
• Στον έβδομο όμιλο, ο Κέιν να σκοράρει Over 2,5 γκολ και η Τυνησία να τερματίσει με ακριβώς 3 βαθμούς και να προκριθούν η Αγγλία και το Βέλγιο.
• Στον όγδοο όμιλο, η Κολομβία να τερματίσει πρώτη και η Ιαπωνία να έχει Under 1,5 βαθμούς και η Πολωνία να σκοράρει 4 ή 5 γκολ.
Ειδικά στοιχήματα προσφέρονται ακόμη, από το Πάμε Στοίχημα, ανά όμιλο, για τον νικητή, τη δεύτερη, την τρίτη και την τελευταία θέση, τις ομάδες που θα προκριθούν, την ακριβή πρόβλεψη πρώτης και δεύτερης θέσης, τους βαθμούς, τα γκολ και τον πρώτο σκόρερ κάθε ομάδας.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ μπορούν να ποντάρουν από τώρα, στον νικητή και τον πρώτο σκόρερ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το ζευγάρι του τελικού, την πρόκριση ανά ομάδα στους προημιτελικούς, τους ημιτελικούς και τον τελικό, την καλύτερη ομάδα της Ευρώπης, της Νότιας Αμερικής, της Ασίας, της Αφρικής, την Ήπειρο του νικητή και το σύνολο τερμάτων της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x