Προτεινόμενα

Ειδικά στοιχήματα για τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου από το Πάμε Στοίχημα

Τα φαβορί και τα αουτσάιντερ των τεσσάρων πρώτων ομίλων.

Εννέα ημέρες απομένουν για να ξεκινήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Η πρώτη φάση των ομίλων θα διαρκέσει από τις 14 Ιουνίου έως τις 28 Ιουνίου. Οι 32 ομάδες έχουν χωριστεί σε 8 ομίλους και από τον καθένα θα προκριθούν οι 2 πρώτες στη βαθμολογία για τους νοκ άουτ αγώνες.

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα, για τους ομίλους του Παγκοσμίου Κυπέλλου, για τον νικητή, τη δεύτερη, την τρίτη και την τελευταία θέση, τις ομάδες που θα προκριθούν, την ακριβή πρόβλεψη πρώτης και δεύτερης θέσης, τους βαθμούς, τα γκολ και τον πρώτο σκόρερ κάθε ομάδας.

Under 2,5 βαθμοί και 0-1 τέρματα η Σαουδική Αραβία

Στον πρώτο όμιλο, φαβορί για την πρόκριση είναι η κάτοχος δύο Παγκοσμίων Κυπέλλων Ουρουγουάη και η οικοδέσποινα Ρωσία. Η Αίγυπτος στηρίζει πολλά στον Σαλάχ, που προσπαθεί να επανέλθει, μετά τον τραυματισμό του στον τελικό του Champions League. Η θεωρητικά πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου είναι η Σαουδική Αραβία.

Το πιθανό ζευγάρι πρόκρισης είναι της Ρωσίας με την Ουρουγουάη. Η Αίγυπτος είναι φαβορί για την τρίτη θέση. Για τη Σαουδική Αραβία επικρατέστεροι είναι οι Under 2,5 βαθμοί και τα 0-1 γκολ.

Ισπανία και Πορτογαλία για ακριβή πρόβλεψη 1ης-2ης θέσης

Στο δεύτερο όμιλο, η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του 2010 Ισπανία και η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία δύσκολα θα χάσουν την πρόκριση. Την έκπληξη θα προσπαθήσουν να κάνουν το Μαρόκο, που επιστρέφει στο Παγκόσμιο Κύπελλο μετά από 20 χρόνια και το Ιράν, που θέλει να κάνει καλύτερη πορεία από το 2014 στη Βραζιλία, όπου τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου.

Το ζευγάρι Ισπανίας-Πορτογαλίας είναι το επικρατέστερο για την ακριβή πρόβλεψη 1ης και 2ης θέσης του ομίλου. Το Μαρόκο αναμένεται να συγκεντρώσει λιγότερους από 3,5 βαθμούς. Πιθανός πρώτος σκόρερ του Ιράν είναι ο Σαρντάρ Αζμούν.

Φαβορί για την τελευταία θέση η Αυστραλία

Στον τρίτο όμιλο, λογικά θα πάρει την πρώτη θέση η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του 1998 Γαλλία. Για τη δεύτερη θέση επικρατέστερη είναι η Δανία. Την πρόκριση θα διεκδικήσουν το Περού, που χρειάστηκε να περιμένει 36 χρόνια για να πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση και η Αυστραλία, που συμπληρώνει τέταρτη σερί συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Φαβορί είναι ο Αντουάν Γκριεζμάν για πρώτος σκόρερ της Γαλλίας, τα 4-5 γκολ για τη Δανία, οι Under 3,5 πόντοι για το Περού και η τελευταία θέση του ομίλου για την Αυστραλία.

Πρώτοι σκόρερ οι Μέσι και Μάντζουκιτς

Στον τέταρτο όμιλο, η κάτοχος δύο Παγκοσμίων Κυπέλλων Αργεντινή έχει το προβάδισμα για την πρώτη θέση και η Κροατία για τη δεύτερη. Την έκπληξη θα κυνηγήσουν η Νιγηρία, στην έκτη συμμετοχή της στα επτά τελευταία Παγκόσμια Κύπελλα και η Ισλανδία, που κάνει την παρθενική της εμφάνιση στη διοργάνωση.

Το ζευγάρι Αργεντινής-Κροατίας είναι το επικρατέστερο για την ακριβή πρόβλεψη 1ης και 2ης θέσης. Ο Μέσι είναι φαβορί για πρώτος σκόρερ της Αργεντινής και ο Μάριο Μάντζουκιτς της Κροατίας. Πιθανά είναι τα 0-1 γκολ για την Ισλανδία και οι Under 3,5 βαθμοί για τη Νιγηρία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x