Προτεινόμενα

Ειδικό στοίχημα για τον νικητή του EUROBASKET από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

Οι φίλοι του μπάσκετ δίνουν ραντεβού την Κυριακή 25 Ιουνίου στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ για το 2ο AntetokounBros Event 2017.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θα παίξουν μπάσκετ μαζί με τους καλεσμένους τους και τη «χρυσή» Εθνική Ομάδα του 2005για ένα κοινό καλό σκοπό, τη συμμετοχή όλων χωρίς φανατισμό, περιορισμούς και αποκλεισμούς.

Σε δύο μήνες θα ξεκινήσει και η μεγάλη ευρωπαϊκή γιορτή του μπάσκετ, το EUROBASKET, με τη συμμετοχή της Εθνικής Ομάδας. Οι αγώνες του θα διεξαχθούν από τις 31 Αυγούστου έως τις 17 Σεπτεμβρίου. Η πρώτη φάση θα γίνει σε τέσσερις χώρες, τη Φινλανδία, το Ισραήλ, τη Ρουμανία και την Τουρκία.

Η Εθνική Ομάδα μετέχει στον πρώτο όμιλο, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Ελσίνκι, μαζί με την Ισλανδία, τη Γαλλία, τη Σλοβενία, τη Φινλανδία και την Πολωνία. Από τους τέσσερις ομίλους θα προκριθούν στην φάση των 16 οι τέσσερις πρώτες ομάδες. Όλα τα νοκ άουτ παιχνίδια έως και τον τελικό θα διεξαχθούν στην Κωνσταντινούπολη.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει από τώρα ειδικό στοίχημα για τον νικητή του EUROBASKETμε ελκυστικές αποδόσεις. Φαβορί είναι η Ισπανία με απόδοση 2,75 και ακολουθούν η Σερβία με 3,75 και η Γαλλία με 4,25.

Η Εθνική Ομάδα είναι τέταρτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου με απόδοση 7. Η Τουρκία πληρώνει 10, η Ιταλία 12, η Λιθουανία 14 και η Κροατία 20. Οι υπόλοιπες 16 ομάδες έχουν αποδόσεις από 30 έως 500!

Εκμεταλλευτείτε από τώρα τις μεγάλες αποδόσεις που προσφέρει το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για να ποντάρετε στο νικητή του EUROBASKET και να διεκδικήσετε μεγάλα κέρδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x