Προτεινόμενα

Είστε έτοιμοι να ταξιδέψουμε σε 3 χώρες για να κυνηγήσουμε καλά χρήματα στο ιπποδρομιακό στοίχημα;

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Έρχεται το 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ – Εφέτος θα σπάσουν όλα τα ρεκόρ

Κορυφώνονται οι προετοιμασίες στο Μαρκόπουλο για τη μεγάλη γιορτή των ιπποδρομιών. Την Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017, πραγματοποιείται το 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ, η κούρσα της χρονιάς με τα καλύτερα καθαρόαιμα άλογα.

Μετά το περυσινό ντέρμπι, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, όλοι αναμένουν με ανυπομονησία την εφετινή διοργάνωση. Εκτός από τις θεαματικές ιπποδρομίες, όσοι βρεθούν στο Μαρκόπουλο θα ζήσουν μια μοναδική εμπειρία με happenings, live μουσική και πολλές δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους.

Το 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για έναν επιπλέον λόγο: Ο αναβάτης Μιχάλης Ξυνός, που με τον ίππο Μέντωρ αναδείχθηκε πέρυσι μεγάλος νικητής, ισοφάρισε το ρεκόρ των 6 επιτυχιών σε ντέρμπυ που κρατούσε από το 1980 ο θρυλικός τσάμπιον τζόκεϋ Βαγγέλης Κεράτσας, ο επονομαζόμενος και «στρατηγός». Έτσι, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στην κούρσα της 5ης Ιουλίου για το εάν θα «γραφτεί» το ιστορικό ρεκόρ.

Πριν περάσουμε στην σημερινό ξένο ιπποδρομιακό κουπόνι, να ενημερώσουμε το φίλιππο κοινό ότι αύριο Πέμπτη 29/6/2017 έχουμε Ελληνικό πρόγραμμα 6 ιπποδρομιών στο Μαρκόπουλο με ώρα έναρξης στις 6 το απόγευμα!

Ένα πρόγραμμα εξαιρετικά αμφίρροπο, ένα πρόγραμμα που ήδη συζητιέται από τους φιλίππους ότι έχει όλα τα στοιχεία εκείνα ώστε ‘’να καραδοκεί’’ το Τζακ Ποτ στο δημοφιλέστατο παιχνίδι του ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή τους νικητές 6 συγκεκριμένων ιπποδρομιών). Φυσικά πολλές λεπτομέρειες αλλά και τις στοιχηματικές μας προτάσεις για το πρόγραμμα αυτό θα τις ακούσετε αύριο το μεσημεράκι μεταξύ 3 και 3 και μισή!
Πάμε τώρα στο σημερινό ξένο ιπποδρομιακό κουπόνι της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ. Εξαιρετικά μεγάλο (32 ιπποδρομίες) με τις γνωστές πια χώρες σε όλους –Αγγλία, Ν. Αφρική και Γαλλία-να συμμετέχουν σε αυτό! Οι διαδρομές είναι όλες επίπεδες και χωρίζονται σε πολυπληθείς και μη, είναι σχεδόν μοιρασμένες σε αυτό το στοιχείο.

Με 2 ιπποδρόμια συμμετέχει η Γαλλία, με 2 ιπποδρόμια συμμετέχει η Αγγλία, και με έναν ιππόδρομο συμμετέχει η Ν. Αφρική.

Πάρτε στυλό και χαρτί οι ενδιαφερόμενοι να σημειώσετε τις στοιχηματικές προτάσεις της εκπομπής μας για την απογευματινή μας ζώνη, αφού πούμε πως το μεσημέρι κάναμε πάλι το…θαύμα μας! Πέρασαν και οι 2 προτάσεις που σας είπαμε και μπορεί το ΓΚΑΝΙΑΝ στην Γαλλική κούρσα να είπε απόδοση 3 φορές τα χρήματα μας επάνω, όμως το ΦΟΡΚΑΣΤ από την Νότιο Αφρική είπε απόδοση 35 φορές επάνω τα χρήματα μας και νομίζουμε πως θα έμεινε ικανοποιημένος και ο πιο απαιτητικός παίκτης του ιπποδρομιακού στοιχήματος και φυσικά ακροατής της εκπομπής μας!

Με κωδικό διαδρομής 037 και με ώρα έναρξης τις 20:40 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του KEMPTON PARK (ΚΕΜΠΤΟΝ ΠΑΡΚ). Επιλέγουμε το στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε για νικητή έναν εκ των ίππων με αριθμό 5-10-2 κυνηγώντας μια απόδοση τουλάχιστον 4 φορές επάνω τα χρήματα μας!

Με κωδικό διαδρομής 039 και με ώρα έναρξης τις 21:10 βρισκόμαστε πάντα στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του KEMPTON PARK (ΚΕΜΠΤΟΝ ΠΑΡΚ). Επιλέγουμε το στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε για νικητή έναν εκ των ίππων με αριθμό 4-10-12 κυνηγώντας μια απόδοση τουλάχιστον 5 φορές επάνω τα χρήματα μας μιας και παίζονται για την πρώτη θέση τουλάχιστον τέσσερα άλογα με τις ίδιες πιθανότητες!

Μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.horseraces.gr για πολλές και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις ιπποδρομίες και το ιπποδρομιακό στοίχημα!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x