Προτεινόμενα

Εξαιρετικό το φεστιβάλ ιπποδρομιών με εμπόδια σήμερα στην AUTEUIL της Γαλλίας!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Πριν περάσουμε στο σημερινό κουπόνι της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ να κάνουμε πρώτα μια μίνι ανασκόπηση στο Ελληνικό πρόγραμμα του Σαββάτου που μας πέρασε στο Μαρκόπουλο.

Την σπουδαία κούρσα του ΚΡΙΤΗΡΙΟΥ ΤΡΙΕΤΩΝ κατέκτησε ο ίππος ΓΙΟΥ ΤΟΚΙΝ ΤΟΥ ΜΗ σε μια πολύ θεαματική άφιξη αφού ‘’έδωσε μάχη’’ στην τελική ευθεία για να μην τον περάσει ο ίππος ΔΑΝΑΟΣ.

Ο νικητής ίππος είναι ιδιοκτησίας των Aegean Stables –της οικογένειας Μελισσανίδη- προπονείται από την Ειρήνη Κεράτσα και αναβάτης του νικητή ήταν ο Δημήτρης Δρόσος. Ακολούθησε απονομή κυπέλλων στην ιδιοκτησία, στην προπονήτρια, και στον αναβάτη του νικητή ίππου!

Στο ΣΚΟΡ 6 της ημέρας δεν είχαμε εκπλήξεις μιας και κατά κανόνα επικράτησαν φαβορί άλογα, είχαμε όμως μεγάλες αποδόσεις σε κάποια πολύπλοκα στοιχήματα στα οποία μπορεί να κέρδισε φαβορί άλογο, όμως τα πίσω άλογα στις αμειβόμενες θέσεις ήταν αουτσάιντερ μεγάλα και πλήρωσαν καλά!
Παράδειγμα, η τελευταία διαδρομή της ημέρας στην οποία όποιος στοιχημάτισε σωστά με 1 ευρώ στο παιχνίδι του ΤΕΤΡΑΠΛΟΥ (να βρούμε δηλαδή τα 4 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά) πήρε το ποσό των 6.258,00€! Και εμείς εδώ συνεχίσαμε το εξαιρετικό σερί μας αφού και οι δυο στοιχηματικές προτάσεις που είχαμε στο Ελληνικό πρόγραμμα, πέρασαν και οι δυο!

Με 26 ιπποδρομίες υποδεχόμαστε την νέα εβδομάδα στο ιπποδρομιακό κουπόνι! Οι γνωστές πια χώρες της Ν. Αφρική, Γαλλία και Αγγλία απαρτίζουν το σημερινό μενού με την Γαλλία και τον ιππόδρομο της AUTEUIL (Ωτέϊγ) να τραβάνε τα φώτα της ημέρας!

Εδώ διεξάγονται ιπποδρομίες εμποδίων πολύ υψηλής ποιότητας ίππων με τα χρηματικά έπαθλα για τον νικητή να ξεκινάνε από τα 25.000€ και να φτάνουν ακόμα και τις 105.000€! Μιλάμε για την αφρόκρεμα αυτού του είδους των διαδρομών και εάν ακόμα δεν θέλετε να στοιχηματίσετε, αξίζει πολύ να δείτε αυτό το ιπποδρομιακό υπέρ-θέαμα!

Πάρτε λοιπόν στυλό και χαρτί και σημειώστε τις σημερινές προτάσεις μας για την βραδινή ζώνη πλέον! Με κωδικό ιπποδρομίας 034 και με ώρα έναρξης τις 21:25 –είμαστε στην Αγγλία- και επιλέγουμε το παιχνίδι ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή ίππο της διαδρομής τον αριθμό 8 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με τον αριθμό 5-4-2.

Με κωδικό ιπποδρομίας 036 και με ώρα έναρξης τις 22:25 –είμαστε στην Αγγλία πάντα- και επιλέγουμε το παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Στοιχηματίζουμε για νικητή ίππο της διαδρομής έναν εκ των αριθμών 6-1-5 και σε περίπτωση που δικαιωθούμε, διεκδικούμε μια απόδοση τουλάχιστον 4 φορές επάνω τα χρήματα μας!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x