Ιπποδρομίες

Έξι κούρσες με δυνατές «μάχες» στην τελευταία ιπποδρομιακή συγκέντρωση της χρονιάς

Το πρόγραμμα των ελληνικών ιπποδρομιών ξεκινά στις 17:00.

Έξι κούρσες, με μεγάλο αγωνιστικό και στοιχηματικό ενδιαφέρον, περιλαμβάνει η τελευταία ιπποδρομιακή συγκέντρωση του 2017, που πραγματοποιείται σήμερα στο Μαρκόπουλο.

Η σημερινή ιπποδρομιακή συγκέντρωση αναμένεται να τραβήξει το ενδιαφέρον των φίλιππων, καθώς και των παικτών του στοιχήματος, με τις κούρσες να παρουσιάζονται ιδιαίτερα ανταγωνιστικές, χωρίς ξεκάθαρα φαβορί.

Στο πρόγραμμα ξεχωρίζει η πέμπτη ιπποδρομία που περιλαμβάνει δυνατές συμμετοχές και διεξάγεται στα 1.575 μέτρα. Τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στις τριετείς ΟΝΟΡΑΜΠΛ και ΠΥΤΖΑΜΑΡΑΜΑ, οι οποίες «πρωταγωνίστησαν» στο πρόσφατο «Κύπελλο Καρυάτιδων», με την πρώτη να θέλει να πάρει ρεβάνς από τη μεγάλη αντίπαλό της.

Στη μεγαλύτερη κούρσα σε αριθμό συμμετοχών, την τρίτη κατά σειρά, θα αναμετρηθούν δέκα τετραετείς ίπποι, που επιζητούν την πρώτη νίκη της καριέρας τους, στην απόσταση των 1.300 μέτρων.

Το πρόγραμμα των ελληνικών ιπποδρομιών ξεκινά στις 17:00.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια ενώ για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να δούνε από κοντά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας εξασφαλίζουν δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο από τον σταθμό του Μετρό στο Κορωπί!

Επίσης, θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλατεία Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 15:30, θα διέλθει από το μετρό Κορωπί και επιστροφή 15 λεπτά μετά το έχειν καλώς της τελευταίας Ιπποδρομίας.

Πάρτε στυλό και χαρτί τώρα οι φίλοι της εκπομπής να σημειώσετε την πρόταση μας στο ιπποδρομιακό στοίχημα...

2η ιπποδρομία στο Μαρκόπουλο με ώρα έναρξης τις 17:30 και επιλέγουμε στοίχημα ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά) Στοιχηματίζουμε για νικητή της διαδρομής τον ίππο ΤΕΛ Ε ΣΤΟΡΥ (3) και πίσω της να τερματίσει στην δεύτερη θέση ένας εκ των ίππων ΜΑΪ ΛΟΥΣΙΛ (1) – ΔΕ ΤΣΑΖ (4) – ΣΕΡΠΑΣΣΙΝΓΚ.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x