Προτεινόμενα

Έξτρα κέρδη από τον ΟΠΑΠ στο Champions League και στο Europa League

Μεγάλα παιχνίδια έχει το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League και του Europa League.

O ΟΠΑΠ δίνει την ευκαιρία στους τυχερούς του «Πάμε Στοίχημα», που θα ποντάρουν στους αγώνες των Κυπέλλων Ευρώπης, να εισπράξουν επιπλέον κέρδη από 5% έως 100% με το MegaBooster.

Στο Champions League ξεχωρίζουν την Τρίτη τα παιχνίδια Σεβίλλη-Γιουβέντους,Μονακό-Τότεναμ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας-Ρεάλ Μαδρίτης και την Τετάρτη οι αγώνες Άρσεναλ-Παρί Σεν Ζερμέν, Σέλτικ-Μπαρτσελόνα, Γκλάντμπαχ-Μάντσεστερ Σίτι.

Στο EuropaLeague δίνουν μάχες την Πέμπτη οι τρεις ελληνικές ομάδες. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» την Γιουνγκ Μπόις, ο Παναθηναϊκός παίζει στο Άμστερνταμ με τον Άγιαξ και ο ΠΑΟΚ στην Φλωρεντία με τη Φιορεντίνα. Πάνω 100 είναι οι στοιχηματικές επιλογές στο κουπόνι του «Πάμε Στοίχημα»για τον αγώνα Άγιαξ-Παναθηναϊκός.

Ο ΟΠΑΠ προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για όλα τα παιχνίδια του ChampionsLeague και του Europa League,ενώ δίνει και την ευκαιρία για επιπλέον κέρδη με το Mega Booster.

inner

Οι τυχεροί που θα επιλέξουν από 3 αγώνες και πάνω, πριν από την έναρξή τους, με συνολική απόδοση από 4,00 και πάνω θα πάρουν μπόνους από 5% έως 100%. Οι 3άδες δίνουν έξτρα κέρδη +5%, οι 4άδες +10%,  οι 5άδες +15%, οι 6άδες +20%, οι 7άδες +25%, οι 8άδες +30%, οι 9άδες +50% και οι 10άδες και πάνω +100%!

Με το «Πάμε Στοίχημα» του ΟΠΑΠ τα κέρδη απογειώνονται και καταβάλλονται άμεσα στους τυχερούς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x