Προτεινόμενα

Ελλάδα-Βέλγιομε πολλά ειδικά στοιχήματα από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

Τον πιο κρίσιμο αγώνα της στα προκριματικά του Μουντιάλ δίνει η Εθνική Ομάδα την Κυριακή (21:45) στο «Γ. Καραϊσκάκης» με το Βέλγιο.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα κυνηγήσει τη νίκη κόντρα στο φαβορί του ομίλου στην προσπάθεια που κάνει για να προκριθεί στα τελικά του Μουντιάλ.

Το Βέλγιο, που βρίσκεται στην κορυφή του όγδοου ομίλου, απέφυγε την ήττα από την Εθνική Ομάδα λίγο πριν από τη λήξη της πρώτης αναμέτρησή τους στις Βρυξέλλες. Ισοφάρισε 1-1, στο 89’ με τον Λουκάκου, το γκολ που είχε πετύχει στο 46’ ο Μήτρογλου.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για τον μεγάλοαγώνα της ΕθνικήςΟμάδας με το Βέλγιο.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στο σύνολο των γκολ, το ακριβές σκορ, το ημίχρονο-τελικό, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, το συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο και το τελευταίο γκολ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, το αποτέλεσμα και το ακριβές σκορ του πρώτου ημιχρόνου, το σκοράρισμα ή όχι των ομάδων και στα δύο ημίχρονα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x