Προτεινόμενα

Επιστρέφει με δυνατά φαβορί η Super League

To Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις για τις νίκες του Ατρόμητου, του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Επιστροφή στη δράση για τη Super League, μετά από περίπου ένα μήνα. Η 15η αγωνιστική και τελευταία του πρώτου γύρου αναβλήθηκε, λόγω της αποχής των διαιτητών. Αύριο ξεκινάει ο δεύτερος γύρος, με τα παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής.

Για τρία από τα φαβορί της Super League, τον Ατρόμητο, τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις.

Ο Ατρόμητος υποδέχεται αύριο (19:00) τον Παναιτωλικό. Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Κυριακή (17:15) το Λεβαδειακό. Την Κυριακή (19:00) αγωνίζεται και ο Παναθηναϊκός με τη Ξάνθη, στο ΟΑΚΑ.

Μεγαλύτερες αποδόσεις στην Premier League, τη Ligue 1 και το Κύπελλο Ιταλίας

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις προσφέρει το Pamestoixima.gr και για τρία φαβορί της Premier League, τη Λίβερπουλ, την Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Σίτι.

Εκτός έδρας αγωνίζεται αύριο (17:00) η Λίβερπουλ με τη Μπράιτον. Η Τσέλσι υποδέχεται αύριο (19:30) τη Νιούκαστλ. Η Μάντσεστερ Σίτι αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Δευτέρα (22:00) τη Γουλβς.

Στη Γαλλία, η Παρί Σεν Ζερμέν, μετά τον αποκλεισμό-σοκ στο Λιγκ Καπ, με την εντός έδρας ήττα 1-2 από την Γκινγκάμπ, θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Αύριο (18:00) αντιμετωπίζει, για το πρωτάθλημα, εκτός έδρας την Αμιάν. Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το ντέρμπι Μαρσέιγ-Μονακό, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή, στις 22:00.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις και για τα δύο φαβορί του γαλλικού πρωταθλήματος, την Παρί Σεν Ζερμέν και τη Μαρσέιγ.

Στην Ιταλία, η Γιουβέντους έχει ξεφύγει στο πρωτάθλημα και θέλει να κατακτήσει και το κύπελλο. Αντίπαλός της στη φάση των «16» είναι η Μπολόνια. Την αντιμετωπίζει αύριο (21:45) εκτός έδρας, σε νοκ άουτ παιχνίδι.

Ιδιαίτερα ανταγωνιστική είναι η απόδοση που προσφέρει το Pamestoixima.gr και για το «διπλό» της Γιουβέντους.

Πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr και «έξυπνο» cash out

Το Pamestoixima.gr είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x