Προτεινόμενα

Γαλλία και Αγγλία τραβάνε τα φώτα της Πέμπτης στο ιπποδρομιακό κουπόνι!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Πριν περάσουμε στο σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι, σας διαβάζουμε μια ανακοίνωση που αφορά τις Ελληνικές ιπποδρομίες της Παρασκευής στο Μαρκόπουλο:

ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 18:30

Αυτή την Παρασκευή, με ώρα έναρξης τις 18:30, θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής, η 41η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους που περιλαμβάνει 6 ιπποδρομίες.

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 45 λεπτά από τις 17:30. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 22:00.

Για την Παρασκευή 13/10 θα υπάρχει δρομολόγιο με πούλμαν από την Πλ.Αττικής προς το Μαρκόπουλο (Ιππόδρομος) με αναχώρηση στις 17:00 και επιστροφή στις 21:30.


Mε 32 ιπποδρομίες παρουσιάζεται το σημερινό κουπόνι των αλλοδαπών ιπποδρομιών με την Γαλλία να συμμετέχει σε αυτό με 3 ιπποδρόμια, την Αγγλία με 2 και την Ν. Αφρική με έναν ιππόδρομο. Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες εκτός από 6 ιπποδρομίες που αφορούν διαδρομές τροτ με αμαξίδια.

Τα πιο πλούσια χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους σήμερα βρίσκονται στα προγράμματα της Γαλλίας ενώ η Αγγλία έχει διαδρομές που απουσιάζουν τα μεγάλα φαβορί! Πάρτε στυλό και χαρτί οι ενδιαφερόμενοι να σημειώσετε τις προτάσεις της εκπομπής μας για το ιπποδρομιακό στοίχημα που αφορούν την βραδινή ζώνη και με ιπποδρομίες από την Αγγλία:

Κωδικός ιπποδρομίας 041 με ώρα έναρξης τις 21:45 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Eπιλέγουμε το είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της διαδρομής με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε ότι νικητής της ιπποδρομίας θα είναι ο ίππος με τον αριθμό 2 και πίσω του στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 5-7-3.

Κωδικός ιπποδρομίας 042 με ώρα έναρξης τις 22:15 βρισκόμαστε στην Αγγλία και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Eπιλέγουμε και πάλι το είδος στοιχήματος ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της διαδρομής με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε ότι νικητής της ιπποδρομίας θα είναι ο ίππος με τον αριθμό 1 και πίσω του στην δεύτερη θέση να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 9-8-11.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x