Προτεινόμενα

Γαλλία και Ν. Αφρική «μοιράζουν την τράπουλα» στο ιπποδρομιακό κουπόνι

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

Καλή εβδομάδα σε όλους! Πριν περάσουμε στο σημερινό ξένο ιπποδρομιακό κουπόνι, να σας ενημερώσουμε πως για την Παρασκευή 15/9/2017 και το Ελληνικό πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο, συμπληρώθηκαν 7 ιπποδρομίες με έντονο το στοιχείο του ανταγωνισμού!

Μην ξεχνάτε ότι έχουμε τζακ-ποτ στο δημοφιλές παιχνίδι του ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή τους νικητές 6 διαδοχικών ιπποδρομιών προκαθορισμένων) όπου μεταφέρεται για την Παρασκευή το ποσό των 17.100,00€. Τζακ-ποτ έχουμε και στο παιχνίδι του ΤΕΤΡΑΠΛΟΥ (να βρούμε δηλαδή τους 4 πρώτους ίππους μιας διαδρομής με ακριβή σειρά) όπου μεταφέρεται το ποσό των 5.500,00€ για την πρώτη διαδρομή όπου διεξάγεται το στοίχημα αυτό!

Το ενδιαφέρον είναι τεράστιο για την ερχόμενη Ελληνική ιπποδρομιακή συγκέντρωση στο Μαρκόπουλο λοιπόν, θα σας έχουμε αρκετές ενημερώσεις και εδώ μέχρι την Παρασκευή 15/9/2017 και μάλιστα σας ετοιμάζουμε και την δική μας πρόταση εδώ για το δημοφιλές παιχνίδι του ΣΚΟΡ 6.

Πάμε τώρα στα σημερινά! Με 22 διαδρομές παρουσιάζεται το σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ με την μερίδα του λέοντος να την κατέχουν η Γαλλία και η Ν. Αφρική ενώ η Αγγλία συμμετέχει μόλις με 2 διαδρομές στο όλο πρόγραμμα! Αρκετά υψηλό το επίπεδο στα χρηματικά έπαθλα της Γαλλίας σήμερα για τους νικητές ίππους ενώ υπάρχει και ένα ξεχωριστό θέαμα!

Στον ιππόδρομο MULINS της Γαλλίας διεξάγονται σήμερα διαδρομές με εμπόδια θαμνώδη, με εμπόδια steeple όπως και στον στίβο δηλαδή, ενώ στο τέλος της ημέρας -20:45 ώρα Ελλάδος-διεξάγεται μια διαδρομή ανώμαλου δρόμου στα 4.500 μέτρα, ένα αρκετά σπάνιο είδος διαδρομής και πολύ συναρπαστικό! Είτε μέσα σε κάποιο πρακτορείο του ΟΠΑΠ ΑΕ που διαθέτει και ιπποδρομιακό στοίχημα είτε από το live streaming στην ιστοσελίδα της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας προτείνουμε να μην το χάσετε αυτό το θέαμα!

Πάρτε στυλό και χαρτί τώρα να σημειώσετε τις προτάσεις μας για το ιπποδρομιακό στοίχημα για την απογευματινή μας ζώνη!

Κωδικός ιπποδρομίας 031 με ώρα έναρξης τις 20:15 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο MOULINS σε αγώνες εμποδίων. Επιλέγουμε το παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε εδώ να περάσει πρώτος το φίνις της ιπποδρομίας ένας εκ των ίππων με αριθμό 3-8-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 032 με ώρα έναρξης τις 20:45 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο MOULINS σε αγώνες εμποδίων. Επιλέγουμε το παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε εδώ να περάσει πρώτος το φίνις της ιπποδρομίας ένας εκ των ίππων με αριθμό 1-4-2.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια ενώ για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να δούνε από κοντά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας εξασφαλίζουν δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο από τον σταθμό του Μετρό στο Κορωπί!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x