Προτεινόμενα

Για θέαμα και στοίχημα στο εκπληκτικό ιπποδρομιακό φεστιβάλ του NEWMARKET

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

Πριν περάσουμε στις σημερινές προτάσεις μας για το ιπποδρομιακό στοίχημα των αλλοδαπών διαδρομών, περνάμε πρώτα σε κάποιες σημαντικές ενημερώσεις:

Τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ 6 και στο ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 4 την επόμενη Παρασκευή! Ιπποδρομιακό πάρτι στην επόμενη Ελληνική ιπποδρομιακή συγκέντρωση!

Λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Παρασκευής 13/10/2017 ολοκληρώθηκε η Ελληνική ιπποδρομιακή συγκέντρωση στο Μαρκόπουλο! Μεγάλες οι αποδόσεις και σήμερα σε μια ημέρα που έτσι και αλλιώς ξέραμε πως τα προγνωστικά είναι πολύ δύσκολα!

Οι ίπποι ΣΕΦΕΡΝΤ ΜΠΟΥΣ και ΤΙΟΥΝΤΟΡ ΑΪΚΟΝ είναι οι βασικοί υπεύθυνοι που την άλλη Παρασκευή στο Μαρκόπουλο οι Ελληνικές ιπποδρομίες θα έχουν τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή τους 6 νικητές ίππους σε διαδοχικές διαδρομές) ΚΑΙ στο ΣΚΟΡ 4 (να βρούμε δηλαδή τους 4 νικητές ίππους σε ισάριθμες διαδρομές)

Το ποσό των 21.800 ευρώ μεταφέρεται στο ΣΚΟΡ 6 και μαζί με το νέο παιχνίδι, αναμένεται να διεκδικήσουν οι νικητές πάνω από τα 60.000 ευρώ! Το ποσό των 7.300 ευρώ μεταφέρεται στο ΣΚΟΡ 4 και μαζί με το νέο στοίχημα, αναμένεται να μοιράσει στους νικητές πάνω από 15.000 ευρώ τουλάχιστον!

Όπως καταλαβαίνετε, οι Ελληνικές ιπποδρομίες έχουν αρχίσει πλέον να κερδίζουν μεγάλο έδαφος στην προτίμηση και νέων παικτών στον χώρο μιας και οι αποδόσεις που δίνουν είναι πολύ μεγάλες και με ελάχιστα χρήματα σε κόστος στοιχήματος!

Mε 32 ιπποδρομίες παρουσιάζεται ο ιπποδρομιακό κουπόνι σήμερα Σάββατο 14/10/2017 με τις γνωστές μιας πια 3 χώρες –Αγγλία – Ν. Αφρική – Γαλλία να συμμετέχουν σε αυτό! Όμως τα φώτα της ημέρας και δικαίως πέφτουν επάνω στην Αγγλία και το ιπποδρομιακό φεστιβάλ του NEWMARKET όπου διεξάγονται διαδρομές που φτάνουν σε χρηματικό έπαθλο για τον νοκητή ίππο, ακόμα και τις 600.000 λίρες!

Πάρτε λοιπόν στυλό και χαρτί οι ενδιαφερόμενοι σημειώσετε τις προτάσεις της εκπομπής μας για σήμερα που θα αφορούν το συγκεκριμένο ιπποδρομιακό φεστιβάλ!

Κωδικός ιπποδρομίας 020 με ώρα έναρξης τις 16:25 και όπως προαναφέραμε, βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του NEWMARKET στην Αγγλία. Επιλέγουμε το είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε ότι νικητής της ιπποδρομίας θα είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 5-7-9.

Κωδικός ιπποδρομίας 030 με ώρα έναρξης τις 18:50 και όπως προαναφέραμε, βρισκόμαστε στον ιππόδρομο του NEWMARKET στην Αγγλία. Επιλέγουμε το είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ και σε αυτή την πολύ δύσκολη διαδρομή σε προγνωστικά και με την συμμετοχή 13 πρωτοκλασάτων ίππων! Στοιχηματίζουμε ότι νικητής της ιπποδρομίας θα είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 11-10-1-4 όπου εάν δικαιωθούμε, διεκδικούμε μια αρκετά καλή απόδοση!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια ενώ για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να δούνε από κοντά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας εξασφαλίζουν δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο από τον σταθμό του Μετρό στο Κορωπί!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x