Προτεινόμενα

Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα με ελκυστικές αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

Ιδιαίτερα ελκυστικές αποδόσεις προσφέρει το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ στον προημιτελικό του Ch. League Γιουβέντους-Μπαρτσελόνα και τον ημιτελικό Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ, τόσο πριν από την έναρξή, όσο & Live.

Στο Champions League η Γιουβέντους και η Μπαρτσελόνα θα συναντηθούν ξανά, μετά τον τελικό του Ιουνίου του 2015. Τότε η Μπαρτσελόνα είχε επικρατήσει με 3-1 στο Βερολίνο. Τώρα η Γιουβέντους φιλοδοξεί να πάρει τη ρεβάνς. Η Μπαρτσελόνα όμως έχει κλέψει την παράσταση με τη νίκη 6-1 επί της Παρί Σεν Ζερμέν και την εντυπωσιακή ανατροπή της ήττας της με 4-0 στο πρώτο ματς στη Γαλλία.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις για τον μεγάλο προημιτελικό του Champions League. Τη νίκη της Γιουβέντους τη βρίσκουμε στο 2,55, την ισοπαλία στο 3,25 και τη νίκη της Μπαρτσελόνα στο 2,85.

Οι αποδόσεις για το Κύπελλο Ελλάδας

Στη Κύπελλο Ελλάδας, ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ θα αναμετρηθούν στον πρώτο ημιτελικό στη «Λεωφόρο». Την Κυριακή στην Τούμπα ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 3-0. Στον πρώτο γύρο του Πρωταθλήματος ο Παναθηναϊκός είχε πάρει τη νίκη με 1-0.

Για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις. Ο Παναθηναϊκός έχει απόδοση 1,90. Η ισοπαλία πληρώνει 3,15 και το διπλό του ΠΑΟΚ 4,75.

Ποντάρετε στους κορυφαίους αγώνες του κουπονιού, πριν από την έναρξή τους αλλά και στο live, για να εκμεταλλευτείτε τις καλύτερες αποδόσεις που δίνει το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ και να διεκδικήσετε ακόμα περισσότερα κέρδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x