Προτεινόμενα

Η adidas παρουσιάζει τα νέα X16 του Mέσι

Η adidas παρουσιάζει το νέο X16 Blue Blast, την επόμενη προσθήκη στη ποδοσφαιρική συλλογή Blue Blast, που θα φορεθεί από παίκτες όπως οι Gareth Bale, Thomas Muller και Luis Suarez.

Το X16 Blue Blast συνδυάζει εντυπωσιακά μπλε και ροζ χρώματα, την τεχνολογία NON STOP GRIP (NSG) φινίρισμα, για ασύγκριτο κοντρόλ, το κορυφαίο PURECUT SOCK SYSTEM με κρυφά κορδόνια κάτω από το εξωτερικό στρώμα του παπουτσιού και SPRINTFRAME στην εξωτερική σόλα για μεγαλύτερη σταθερότητα ακόμα και στις πιο απότομες αλλαγές κατεύθυνσης.

Το νέο X16 Blue Blast θα είναι διαθέσιμο στις εκδόσεις Stadium, Cage και Street με σόλα τεχνολογίας BOOST, προσφέροντας επιλογές για κάθε τερέν και φυσικά για εντυπωσιακό ποδοσφαιρικό look εκτός γηπέδου.

Η τελευταία προσθήκη στη σειρά Blue Blast είναι το MESSI 16 Blue Blast, που θα φορεθεί από τον πέντε φορές κάτοχο της Χρυσής Μπάλας, Leo Messi.

Όπως και σε όλες τις προηγούμενες εκδόσεις του MESSI 16, το MESSI 16 Blue Blast σχεδιάστηκε πάνω στο μοναδικό και χαρακτηριστικό στυλ παιχνιδιού του ίδιου του Messi και περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως το SPRINTFRAME στην εξωτερική σόλα για μεγαλύτερη σταθερότητα στις αλλαγές κατεύθυνσης με μεγάλη ταχύτητα, το AGILITYKNIT που εξασφαλίζει το φόρεμα του παπουτσιού σε χρόνο μηδέν και το PURECUT SOCK SYSTEM σε συνδυασμό με PUREAGILITY HEEL LINING που προσφέρουν απόλυτη εφαρμογή.

Βρες τα νέα X16 και MESSI16 Blue Blast στα adidas Stores.


Σχετικά με την κατηγορία adidas Football

Η adidas είναι ο παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο του ποδοσφαίρου. Αποτελεί επίσημο χορηγό και προμηθευτή των μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων στον κόσμο, όπως το FIFA World Cup™, το FIFA Confederations Cup, το UEFA Champions League, το UEFA Europa League και το UEFA EURO. Η adidas επίσης χορηγεί μερικές από τις μεγαλύτερες ομάδες παγκοσμίως, όπως οι Manchester United, Real Madrid, FC Bayern Munich, Juventus, Chelsea και AC Milan.

Επίσης, μερικοί από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές του κόσμου ανήκουν στο δυναμικό της adidas, όπως οι Leo Messi, Paul Pogba, Gareth Bale, Thomas Muller, Luis Suarez, James Rodriguez, Diego Costa και Mesut Ozil, αλλά και οι Έλληνες Σωκράτης Παπασταθόπουλος, Kώστας Μήτρογλου, Κώστας Φορτούνης, Γιάννης Μανιάτης και Νίκος Καρέλης.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x