Προτεινόμενα

Η Γιουβέντους ή η Μίλαν θα πάρει το τρόπαιο;

Στα Ματς του Κουπονιού του Πάμε Στοίχημα ο τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας

Η Γιουβέντους κυνηγάει το νταμπλ και η Μίλαν την επιστροφή στους τίτλους. Ο τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας θα διεξαχθεί αύριο, στις 22:00, στο Olimpico της Ρώμης και παρουσιάζει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.

Μετά την νίκη της με 3-1 κατά της Μπολόνια, η Γιουβέντους, ουσιαστικά εξασφάλισε το πρωτάθλημα, αφού σε συνδυασμό με την ισοπαλία 2-2, που έφερε η Νάπολι με την Τορίνο, ξέφυγε 6 βαθμούς, μόλις 2 αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία. Η Μίλαν βρίσκεται στην έκτη θέση κι αναμένεται να πάρει το εισιτήριο για το Europa League.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας, Γιουβέντους-Μίλαν, περιλαμβάνεται στα Ματς του Κουπονιού του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ.

Στόχος της Γιουβέντους είναι να κάνει το τέταρτο σερί νταμπλ. Κέρδισε δύο φορές, στην τρέχουσα περίοδο, τη Μίλαν, εντός έδρας με 3-1 και εκτός, με 2-0. Πέρσι, την απέκλεισε, με 2-1, στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Η Μίλαν θέλει να πάρει το πρώτο της Κύπελλο, μετά το 2003. Συνολικά, έχει κατακτήσει 5 Κύπελλα Ιταλίας. Η Γιουβέντους έχει πάρει 12 φορές το τρόπαιο.

Οι δύο φιναλίστ είχαν αναμετρηθεί και στον τελικό της περιόδου 2015-2016 και πάλι στο Olimpico. Η κανονική διάρκεια του τελικού έληξε ισόπαλη χωρίς τέρματα και η Γιουβέντους επικράτησε με 1-0 στην παράταση.

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για το μεγάλο παιχνίδι Γιουβέντους-Μίλαν, μεταξύ άλλων, για το ακριβές σκορ του αγώνα, του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, το ημίχρονο-τελικό, το σύνολο των γκολ, τα κόρνερ, τα οφσάιντ, τα πλάγια άουτ, τις κίτρινες και τις κόκκινες κάρτες, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ του αγώνα, της γηπεδούχου και της φιλοξενούμενης, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, τον συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over και goal-no goal, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο και το τελευταίο γκολ, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, τον σκόρερ οποιουδήποτε γκολ, το σκοράρισμα ή όχι των ομάδων και στα δύο ημίχρονα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x