Προτεινόμενα

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα κόψει τη φόρα της Άρσεναλ;

To Pamestoixima.gr προσφέρει ειδικό στοίχημα με ακόμα μεγαλύτερη απόδοση για να σκοράρουν στο μεγάλο ντέρμπι της Premier League και ο Ράσφορντ και ο Ομπαμεγιάνγκ

Η Άρσεναλ κέρδισε με 4-2 την Τότεναμ στο ντέρμπι της Premier League και συμπλήρωσε 19 αγώνες αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις, με 15 νίκες και 4 ισοπαλίες. Ανέβηκε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και δίνει ένα ακόμη ντέρμπι, αύριο στις 22:00, στο Old Trafford, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οχτώ πόντους πίσω της βρίσκεται η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήρθε ισόπαλη 2-2 εκτός έδρας με τη Σαουθάμπτον και ισοβαθμεί στην έκτη θέση με την Έβερτον. Πέρσι, κέρδισε δύο φορές την Άρσεναλ με 2-1 και 1-3.

Θα καταφέρει αύριο να της κόψει τη φόρα ή θα συνεχίσει το σερί της η Άρσεναλ;

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ειδικό στοίχημα, με ακόμα μεγαλύτερη απόδοση, για να σκοράρουν στο ντέρμπι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ, δύο από τους κορυφαίους παίκτες των δύο ομάδων, ο Μάρκους Ράσφορντ και ο Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Θα πετύχει από δύο γκολ και πάνω ο Αγκουέρο;

Πρωτοπόρος στην Premier League είναι η Μάντσεστερ Σίτι. Παραμένει αήττητη με 12 νίκες και 2 ισοπαλίες κι έχει 2 πόντους περισσότερους από τη δεύτερη Λίβερπουλ. Θα κυνηγήσει μία ακόμη νίκη στο αποψινό (22:00) εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γουότφορντ. Κέρδισε στις τρεις τελευταίες επισκέψεις της, στο Vicarage Road Stadium, με 1-2,0-5 και 0-6.

Πρωταγωνιστής και στα τρία αυτά παιχνίδια ήταν ο Σέρχιο Αγκουέρο. Πέτυχε το νικητήριο γκολ στην πρώτη νίκη με 1-2. Σκόραρε δύο φορές στη νίκη με 0-5 και τρεις στην τελευταία επικράτηση της Σίτι με 0-6.

Θα καταφέρει να σκοράρει τουλάχιστον δύο φορές και στο σημερινό παιχνίδι;

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ειδικό στοίχημα, με ακόμα μεγαλύτερη απόδοση, για να πετύχει από δύο γκολ και πάνω από ο Αγκουέρο στον αγώνα Γουότφορντ-Μάντσεστερ Σίτι.

Μεγαλύτερες αποδόσεις και περισσότερες στοιχηματικές επιλογές

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις για όλους τους αγώνες της εμβόλιμης αγωνιστικής της Premier League. Είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x