Προτεινόμενα

Ιπποδρομιακό διήμερο στο Μαρκόπουλο – Το ΣΚΟΡ 6 μοιράζει τουλάχιστον 20.000 ευρώ κάθε ημέρα

Θέαμα εις διπλούν έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν το επόμενο διήμερο στο Μαρκόπουλο.

Θέαμα εις διπλούν έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρεθούν το επόμενο διήμερο στο Μαρκόπουλο. Η Ιπποδρομίες ΑΕ, του ΟΠΑΠ, διοργανώνει αυτή την εβδομάδα διπλή ιπποδρομιακή συγκέντρωση, την Παρασκευή και το Σάββατο, 5 και 6 Μαΐου.

Στο αυριανό πρόγραμμα, που περιλαμβάνει πέντε ελληνικές και μία γαλλική ιπποδρομία, ξεχωρίζει η διαδρομή όπου θα αναμετρηθούν ο ΧΙΛΑΛΣ ΓΟΛΝΤ, θριαμβευτής του Κυπέλλου ταχύτητας, και ο ΜΕΣΜΕΡΙΣΜ. Ισχυρές δόσεις αδρεναλίνης υπόσχεται και η κούρσα στην οποία θα παραταχθούν 10 ίπποι τριών ετών, οι οποίοι θα διεκδικήσουν την πρώτη τους νίκη στα 1.100 μέτρα.

Το Σάββατο, με έξι κούρσες στο πρόγραμμα του Μαρκόπουλου, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο Κύπελλο Ηνιόχου, όπου κοντράρονται ελληνικής προέλευσης και αλλοδαποί τριετείς ίπποι.

Το ελληνικό πρόγραμμα αρχίζει την Παρασκευή στις 15:15 και το Σάββατο στις 13:30.

Με 28 ιπποδρομίες παρουσιάζεται το ιπποδρομιακό κουπόνι της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σήμερα Πέμπτη 4/5/2017. Οι χώρες Γαλλία, Ν. Αφρική και Αγγλία αποτελούν για μια ακόμα φορά ‘’το μενού’’ της σημερινής ημέρας στο ιπποδρομιακό στοίχημα!

Με τον ιππόδρομο CLONMEL (Αγγλία – Ιρλανδία) θα ασχοληθούμε σήμερα Πέμπτη 4/5/2017 το βράδυ στα προγνωστικά μας!
Με κωδικό ιπποδρομίας 036 και με ώρα έναρξης τις 21:20 επιλέγουμε το παιχνίδι του ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε λοιπόν για νικητή τον ίππο με τον αριθμό 3 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 1-11-4.

Με κωδικό ιπποδρομίας 037 και ώρα έναρξης τις 21:50 επιλέγουμε το παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ (δηλαδή να βρούμε απλά τον νικητή ίππο. Εδώ λοιπόν στοιχηματίζουμε να κερδίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 10-6-2-12. Εδώ θα πούμε πως συμμετέχουν 21 άλογα, είναι κούρσα άκρως εντυπωσιακή σε αριθμό συμμετεχόντων ίππων και πραγματικά πέρα από το στοίχημα, αξίζει να δείτε αυτό το ιπποδρομιακό υπέρ-θέαμα!

Καλή τύχη στις επιλογές σας!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x