Προτεινόμενα

Λάτσιο-Μίλαν και Γουέστ Χαμ-Χάντερσφιλντ στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα σημεία τους πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά τους - Πολλά ειδικά στοιχήματα από τον ΟΠΑΠ για τους αγώνες των κορυφαίων πρωταθλημάτων

Τα μεγάλα πρωταθλήματα αρχίζουν ξανά, μετά από τη μικρή διακοπή τους λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων στα προκριματικά του Μουντιάλ.

Δύο από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες, το ντέρμπι της Serie A, Λάτσιο-Μίλαν και το παιχνίδι της Premier League, Γουέστ Χαμ-Χάντερσφιλντ, περιλαμβάνονται στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Οι αποδόσεις στα σημεία τους είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά τους.

Την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, στις 16:00, θα διεξαχθεί το ντέρμπι Λάτσιο-Μίλαν. Μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ, με τη νίκη 3-2 επί της Γιουβέντους, η Λάτσιο, ξεκίνησε το πρωτάθλημα με την εντός έδρας ισοπαλία 0-0 κόντρα στη Σπαλ και την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Κιέβο. Η Μίλαν κέρδισε στα δύο πρώτα παιχνίδια, εκτός έδρας την Κροτόνε με 3-0 και στο Μιλάνο την Κάλιαρι με 2-1.

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, στις 22:00, θα γίνει ο αγώνας Γουέστ Χαμ-Χάντερσφιλντ. Ουραγός χωρίς βαθμό, είναι η Γουέστ Χαμ, μετά από τρεις αγωνιστικές. Έδωσε εκτός έδρας και τους τρεις αγώνες και ηττήθηκε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-0, τη Σαουθάμπτον με 3-2 και τη Νιούκαστλ με 3-0. Η «νεοφώτιστη» Χάντερσφιλντ έχει κάνει εντυπωσιακό ξεκίνημα και είναι αήττητη. Κέρδισε στις δύο πρώτες αγωνιστικές εκτός έδρας την Κρίσταλ Πάλας με 3-0 και εντός έδρας τη Νιούκαστλ με 1-0. Στην τρίτη αγωνιστική είχε την πρώτη απώλεια βαθμών, με την ισοπαλία 0-0 στο γήπεδό της, κόντρα στη Σαουθάμπτον.

Ο ΟΠΑΠ προσφέρει και πολλά ειδικά στοιχήματα για τα Ματς του Κουπονιού Λάτσιο-Μίλαν και Γουέστ Χαμ-Χάντερσφιλντ, αλλά για τους υπόλοιπους αγώνες των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στο σύνολο των γκολ, το ακριβές σκορ, το ημίχρονο-τελικό, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, την πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, το συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, το αποτέλεσμα και το ακριβές σκορ του πρώτου ημιχρόνου, το σκοράρισμα ή όχι των ομάδων και στα δύο ημίχρονα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x