Προτεινόμενα

Λεβερκούζεν-Βέρντερ Βρέμης στα ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ο ΟΠΑΠ προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα σημεία του, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά του-Έξτρα ειδικά στοιχήματα για τους αγώνες Πόρτο-Σπόρτινγκ και Βαλένθια-Μπαρτσελόνα.

Στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ περιλαμβάνεται ο προημιτελικός του κυπέλλου Γερμανίας, Λεβερκούζεν-Βέρντερ Βρέμης, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα σημεία του, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά του. Ο αγώνας Λεβερκούζεν-Βέρντερ Βρέμης είναι νοκ άουτ και θα διεξαχθεί σήμερα, στις 21:45.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει και έξτρα ειδικά στοιχήματα για άλλους δύο αγώνες κυπέλλων, τον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Πορτογαλίας, Πόρτο-Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που θα διεξαχθεί αύριο, στις 22:15 και τον αγώνα ρεβάνς της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ισπανίας, Βαλένθια-Μπαρτσελόνα, που θα γίνει την Πέμπτη, στις 22:30.
Το ειδικό στοίχημα για τον αγώνα Πόρτο-Σπόρτινγκ Λισαβόνας, με 0-0 αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου, over 1,5 γκολ δευτέρου ημιχρόνου και over 4,5 κίτρινες κάρτες, δίνει απόδοση 7,50.

Στον πρώτο ημιτελικό του κυπέλλου Ισπανίας η Μπαρτσελόνα κέρδισε με 1-0 τη Βαλένθια. Για τη δεύτερη αναμέτρησή τους, το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, προσφέρει έξτρα ειδικά στοιχήματα, για το ακριβές σκορ στο ημίχρονο-τελικό, με αποδόσεις από 12,50 έως 90,00. Το ειδικό στοίχημα, με over 0,5 γκολ και για τις δύο ομάδες, over 10,5 κόρνερ και την πρώτη κίτρινη κάρτα του αγώνα στο διάστημα 16΄-30΄, δίνει απόδοση 5,50.

Τρία Super Παρολί από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για επιπλέον κέρδη

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν τα κέρδη τους και με τρία Super Παρολί, από σήμερα έως την Πέμπτη. Τα Super Παρολί είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα από τον ΟΠΑΠ με συγκεκριμένη απόδοση. Σημαντικό πλεονέκτημά τους είναι ότι διατηρούν τις αποδόσεις αυτές αμετάβλητες.
Το σημερινό Super Παρολί έχει τις νίκες της Μπάγερν, της Σουόνσι και της Μπεσίκτας και ανεβάζει την απόδοση από το 2,34 στο 2,65.
Το αυριανό Super Παρολί περιλαμβάνει τις ισοπαλίες στους αγώνες Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μάιντζ, Μονπελιέ-Λυών και Πόρτο-Σπόρτινγκ Λισαβόνας με απόδοση 40,00 (από 34,82).
Το Super Παρολί της Πέμπτης έχει τα 2-3 γκολ στους αγώνες Γαλατασαράι-Κόνιασπορ, Ατρόμητος-ΠΑΟΚ και Βαλένθια-Μπαρτσελόνα και δίνει απόδοση 7,00 (από 6,09).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x