Προτεινόμενα

Λίβερπουλ-Άρσεναλ στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα σημεία του πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά του. Πολλά ειδικά στοιχήματα από τον ΟΠΑΠ για τους αγώνες των κορυφαίων πρωταθλημάτων.

Το ντέρμπι Λίβερπουλ-Άρσεναλ ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της τρίτης αγωνιστικής της Premier League. Η Λίβερπουλ, μετά την εκτός έδρας ισοπαλία στην πρεμιέρα με 3-3 κόντρα στη Γουότφορντ, κέρδισε στη δεύτερη αγωνιστική στο Anfield με 1-0 την Κρίσταλ Πάλας.

Η Άρσεναλ επικράτησε με 4-3 της Λέστερ στο Emirates Stadium, σ’ ένα εντυπωσιακό αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της Premier League. Όμως στο δεύτερο παιχνίδι της στο πρωτάθλημα γνώρισε την ήττα με 1-0 στην έδρα της Στόουκ.

Στην περσινή περίοδο η Λίβερπουλ κέρδισε 2 φορές την Άρσεναλ, στο Anfield με 3-1 και στο Emirates Stadium με 3-4. Στις 6 τελευταίες αναμετρήσεις τους στο Anfield πέτυχαν από 2 νίκες κι έφεραν 2 ισοπαλίες (1-2,0-2,5-1,2-2,3-3,3-1).

Το ντέρμπι Λίβερπουλ-Άρσεναλ είναι στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα σημεία του, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά του.

Ο ΟΠΑΠ προσφέρει και πολλά ειδικά στοιχήματα τόσο για το ντέρμπι της Premier League, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 27 Αυγούστου, στις 18:00, όσο και για τους αγώνες των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Πλέον όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα έχουν ξεκινήσει και οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στο σύνολο των γκολ, το ακριβές σκορ, το ημίχρονο-τελικό, τα κόρνερ, την πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, το συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο γκολ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, το αποτέλεσμα και το ακριβές σκορ του πρώτου ημιχρόνου, το σκοράρισμα ή όχι των ομάδων και στα δύο ημίχρονα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x