Προτεινόμενα

Λόγω των καιρικών συνθηκών το Ελληνικό πρόγραμμα ιπποδρομιών στο Μαρκόπουλο θα διεξαχθεί την Κυριακή

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Έκτακτη Ανακοίνωση:

Λόγω των καιρικών συνθηκών, το Ελληνικό πρόγραμμα που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί την Παρασκευή 17/11/2017 στο Μαρκόπουλο: αναβάλλεται, και θα διεξαχθεί την Κυριακή 19/11/2017 με ώρα έναρξης τις 13:30 το μεσημέρι!

«Μάχη» για το Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου στο Μαρκόπουλο – Συναρπαστικό θέαμα, μεγάλα κέρδη και νέες αφίξεις στον ιππόδρομο Αθηνών

Το φημισμένο «Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου», που κατέχει ξεχωριστή θέση στο καλεντάρι των ελληνικών ιπποδρομιών και έχει αναδείξει πολλούς πρωταθλητές στο παρελθόν, δεσπόζει στο Ελληνικό πρόγραμμα στο Μαρκόπουλο την Κυριακή 19/11/17

Η ιπποδρομιακή συγκέντρωση αρχίζει στις 13:30 και περιλαμβάνει συνολικά οκτώ κούρσες, στις οποίες θα αναμετρηθούν ίπποι που γνωρίζουν καλά το στίβο του ιπποδρόμου Αθηνών, αλλά και πέντε νεαροί ίπποι που θα τρέξουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Το ελληνικό πρόγραμμα ανοίγει με το «Κύπελλο Ιπποπαραγωγών», στο οποίο συμμετέχουν αποκλειστικά ελληνικής παραγωγής ίπποι τριών ετών.

Το «Κύπελλο Μεγάλου Αλεξάνδρου» στα 1.800 μέτρα αποτελεί δοκιμασία ταχύτητας και αντοχής. Αντιμέτωποι θα βρεθούν και πάλι ο ΑΤΡΕΪΓΙΟΥ, πρόσφατος νικητής του «Κυπέλλου Grand Prix 28ης Οκτωβρίου», και ο δεύτερος τότε ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ, που έχει κατακτήσει ήδη τρία κύπελλα από την αρχή της χρονιάς. Το έπαθλο των 20.000 ευρώ διεκδικούν, επίσης, ο ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΤΟΥΜΗ, θριαμβευτής του 71ου Ελληνικού Ντέρμπι ΟΠΑΠ, ο ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ που ήρθε τρίτος την περασμένη εβδομάδα και ο ΡΟΓΙΑΛ ΜΑΧΟΓΚΑΝΥ, μεταξύ άλλων.

Ο ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ κάνει πρεμιέρα στο Μαρκόπουλο

Μεταξύ των πέντε ίππων που θα κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση την Κυριακή 19/11/17 στο Μαρκόπουλο, περιλαμβάνεται ο τριετής ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ, νικητής στα 1.200 μέτρα, το περασμένο καλοκαίρι, στον ιππόδρομο του Hamilton. Ο ίππος, που ανήκει στο νεοσυσταθέν “Wolf Syndicate”, κατάγεται από την περιζήτητη στο Μαρκόπουλο γραμμή αίματος του Exceed And Excel (AUS). Ο ΠΑΡΤΥ ΤΑΪΓΚΕΡ μετρά ήδη 15 συμμετοχές σε κούρσες στη Βρετανία, έχοντας πετύχει μία νίκη και τρία πλασέ.

Πάρτε στυλό και χαρτί οι ενδιαφερόμενοι να σημειώσετε τις προτάσεις της εκπομπής μας για το Ελληνικό πρόγραμμα της Κυριακής 19/11/17. Μπορεί να έχουμε αυτή την μικρή αναβολή από την Παρασκευή σε Κυριακή για την διεξαγωγή του προγράμματος, αλλά μιλάμε για ένα από τα καλύτερα Ελληνικά προγράμματα της φετινής σαιζόν όπου αναμένονται μεγάλες αποδόσεις και συναρπαστικές αφίξεις που αξίζει πολύ τον κόπο και να στοιχηματίσετε, αλλά και να το παρακολουθήσετε ως άθλημα!

3η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 14:30 Κυριακή 19/11/17 στο Μαρκόπουλο και επιλέγουμε στοίχημα ΦΟΡΚΑΣΤ, (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά) Επιλέγουμε για νικήτρια της διαδρομής την ΜΙΣ ΠΕΓΚΥ (1) και πίσω της στην δεύτερη θέση να τερματίσει μια εκ των ΟΛΙΑΝΝΑ(2) – ΡΟΖΑ ΚΛΕΜΠ(3)-ΧΑΡΑΜΙ(7)

7η ιπποδρομία με ώρα έναρξης τις 16:30 Kυριακή 19/11/17 στο Μαρκόπουλο και επιλέγουμε στοίχημα ΔΙΔΥΜΟΥ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς ακριβή σειρά) Στοιχηματίζουμε να είναι σίγουρα ένα από τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης ο ΝΤΑΜΠΑΡΤΟΝ ΡΟΚ (3) και το άλλο άλογο να είναι ένας εκ των ΦΥΓΟΝΙΚΟΣ (1) – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ (5) – ΦΙΛΙΠ (4).

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια ενώ για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να δούνε από κοντά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας εξασφαλίζουν δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο από τον σταθμό του Μετρό στο Κορωπί!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x