Προτεινόμενα

Με 31 διαδρομές το ιπποδρομιακό κουπόνι και με το Newmarket να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

Πριν περάσουμε να δούμε το σημερινό –ξένο-ιπποδρομιακό κουπόνι, να σας διαβάσουμε μια ανακοίνωση της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ που αφορά τις Ελληνικές ιπποδρομίες της Παρασκευής 29/9/2017 που έχουν τεράστιο ενδιαφέρον λόγω του τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ 6 που αναμένεται να μοιράζει πάνω από 60.000€ στους νικητές αλλά και λόγω της διεξαγωγής της κλασικής ιπποδρομίας του Κυπέλλου Φιλίππου Ενώσεως:

ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΣΤΙΣ 17:00

Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης τις 17.00, θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής, η 39η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους που περιλαμβάνει 6 ιπποδρομίες.

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 40 λεπτά από τις 16:00.

Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 21:00.

Πάμε τώρα να δούμε το σημερινό κουπόνι της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ που απαρτίζεται από 31 ιπποδρομίες! Η Γαλλία συμμετέχει με 3 ιπποδρόμια, η Αγγλία με 2 και η Ν. Αφρική με έναν ιππόδρομο.

Πάρτε στυλό και χαρτί οι ενδιαφερόμενοι για να σημειώσετε τις προτάσεις μας που και το βραδάκι, θα αφορούν το παιχνίδι του ΓΚΑΝΙΑΝ , δηλαδή να βρούμε απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής! Βρήκαμε και τις 2 ιπποδρομίες νωρίτερα το μεσημέρι, ελπίζουμε να πάμε το ίδιο καλά και τώρα!

Κωδικός ιπποδρομίας 036 στις 20:45 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Στοιχηματίζουμε ότι νικητής της ιπποδρομίας θα είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 1-3-4.

Κωδικός ιπποδρομίας 040 στις 21:45 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Αγγλίας και τον ιππόδρομο του CHELMSFORD CITY. Στοιχηματίζουμε ότι νικητής της ιπποδρομίας θα είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 11-3-1.

Και στις δυο επιλογές μας παίζουμε το παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ δηλαδή σε περίπτωση που δικαιωθούμε, στοχεύουμε σε μια απόδοση τουλάχιστον 4 φορές επάνω τα χρήματα μας!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια ενώ για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να δούνε από κοντά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας εξασφαλίζουν δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο από τον σταθμό του Μετρό στο Κορωπί!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x