Προτεινόμενα

Με 31 ιπποδρομίες το σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι και εμείς θα πάμε να κάνουμε «31»

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Πριν περάσουμε στο ξένο ιπποδρομιακό κουπόνι σήμερα, ας διαβάσουμε ένα ενημερωτικό σημείωμα σχετικά με τις Ελληνικές ιπποδρομίες και όχι μόνο:

Μεγάλα κέρδη με αποδόσεις ρεκόρ από τις ιπποδρομίες το προηγούμενο Σάββατο στο Μαρκόπουλο

Μεγάλα κέρδη μοίρασε η Ιπποδρομίες ΑΕ, του ΟΠΑΠ, το Σάββατο 10 Ιουνίου. Συναρπαστικό ήταν το πρόγραμμα στον Ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο, με πολλές αμφίρροπες κούρσες και εντυπωσιακές αφίξεις. Σημειώθηκαν αποδόσεις ρεκόρ και τα κέρδη για τους παίκτες του στοιχήματος ανέβηκαν στα ύψη.

Ένας μεγάλος νικητής προέβλεψε σωστά τους ίππους που τερμάτισαν πρώτοι σε 6 συνεχόμενες ιπποδρομίες (ΣΚΟΡ 6) και με ένα δελτίο 72 ευρώ κέρδισε 19.508 ευρώ.

Οι αποδόσεις που δόθηκαν, για ακόμη μια φορά ήταν σημαντικές: στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ (σωστή πρόβλεψη των 4 πρώτων ίππων), στην 5η, 6η και 7η ιπποδρομία του ελληνικού προγράμματος,

για κάθε ένα ευρώ πονταρίσματος η απόδοση ήταν 2.096,8 ευρώ, 1.046,6 ευρώ και 3.525 ευρώ, αντίστοιχα.

Οι αποδόσεις για το ΣΥΝΘΕΤΟ ΔΙΔΥΜΟ (σωστή πρόβλεψη των Διδύμων σε δύο συνεχόμενες κούρσες) για τις ιπποδρομίες 4-5 και 6-7 ήταν 3.374,6 ευρώ και 1.203,3 ευρώ, αντίστοιχα.

Η απόδοση του ΣΚΟΡ 4 (σωστή πρόβλεψη των ίππων που τερμάτισαν πρώτοι σε 4 συνεχόμενες ιπποδρομίες) πλήρωσε 3.845,7 στο 1 ευρώ.

Οι κορυφαίες ιπποδρομίες κάθε μέρα στα πρακτορεία ΟΠΑΠ

Κάθε μέρα σε επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ προσφέρονται ιπποδρομίες από τα κορυφαία ιπποδρόμια σε Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία και Νότια Αφρική και υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις και κέρδη στους παίκτες.

Αυτή την εβδομάδα ξεχωρίζει το PRIX DE DIANE LONGINES, την Κυριακή 18 Ιουνίου στις 16:25, στο οποίο θα διαγωνιστούν τα κορυφαία τριετή άλογα της Γαλλίας και οι ιδιοκτήτες τους θα διεκδικήσουν έπαθλο 1.000.000 ευρώ!

Περνάμε τώρα στο ξένο ιπποδρομιακό κουπόνι της ημέρας, το οποίο περιλαμβάνει 31 ιπποδρομίες με την Ν. Αφρική να κρατάει το μεγαλύτερο μερτικό με 2 ιπποδρόμια και με 15 διαδρομές συνολικά και οι Αγγλία και Γαλλία να μοιράζονται τις υπόλοιπες 16 διαδρομές!

Oι προτάσεις που είχαμε στην μεσημεριανή ζώνη είχαν 100% επιτυχία και με πολύ μεγάλες αποδόσεις! Το πρώτο μας ΦΟΡΚΑΣΤ πέρασε με απόδοση 46,00 ευρώ στο 1 ευρώ στοιχήματος και το άλλο ΦΟΡΚΑΣΤ πέρασε με απόδοση 57,46 ευρώ στο 1 ευρώ στοιχήματος! Είναι μια πολύ σημαντική επιτυχία της ιπποδρομιακής ζώνης του σταθμού μας και ελπίζουμε να ακολουθήσατε οι περισσότεροι τις προτάσεις μας

Στην Νότιο Αφρική θα εστιάσουμε κυρίως το στοίχημα μας σήμερα μιας και θα μας πάει μέχρι και αρκετά αργά (τελευταία διαδρομή από εκεί είναι στις 22:25) αλλά και γιατί είναι το πιο ‘’τζογαδόρικο πρόγραμμα’’ της ημέρας με πολλές διαδρομές να αναμένεται να δώσουν μεγάλες αποδόσεις! Πάρτε λοιπόν στυλό και χαρτί οι ενδιαφερόμενοι να σημειώσετε τις προτάσεις μας!

Με κωδικό ιπποδρομίας 038 και με ώρα έναρξης τις 21:55 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο της GREYVILLE της Ν. Αφρικής και επιλέγουμε στοίχημα ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή τον ίππο με τον αριθμό 3 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 4-5-7. Θα κάνουμε και μια κάλυψη στο παιχνίδι μας στοιχηματίζοντας να κερδίσει ο ίππος με τον αριθμό 4 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 3-5-7.

Με κωδικό ιπποδρομίας 040 και με ώρα έναρξης τις 22:25 βρισκόμαστε πάντα στον ιππόδρομο της GREYVILLE της Ν. Αφρικής και επιλέγουμε στοίχημα ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή τον ίππο με τον αριθμό 10 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 1-3-2. Θα κάνουμε και μια κάλυψη στο παιχνίδι μας στοιχηματίζοντας να κερδίσει ο ίππος με τον αριθμό 1 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 10-3-2.

Σημειώνουμε ότι και στις περιπτώσεις διεκδικούμε μεγάλες αποδόσεις, είναι διαδρομές σχεδόν όλες σήμερα από την Ν. Αφρική πολύ αμφίρροπες, και ελπίζουμε να σας στείλουμε ένα καλό ταμείο! Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Δευτέρα 19/6/2017 καλό σ/κ να έχετε!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x