Προτεινόμενα

Με την στήριξη της betshop.gr το ΕΚΟ All Star Game 2019

Οι κορυφαίοι της Betshop Basket League συναντήθηκαν στο παρκέ του «Nick Galis Hall» το διήμερο 9-10 Φεβρουαρίου και προσέφεραν θέαμα και μοναδικές μπασκετικές στιγμές στο κοινό.

H betshop.gr έδωσε το παρών στο Αλεξάνδρειο και στήριξε την πιο θεαματική εκδήλωση του ελληνικού μπάσκετ ως επίσημος χορηγός διαγωνισμού καρφωμάτων και τριπόντων.

Το Σάββατο οι Rising Stars έδειξαν τις ικανότητές τους στο παρκέ και βραβεύτηκαν από τη betshop.gr. Ο νικητής του διαγωνισμού τριπόντων Δημήτρης Φλιώνης (Άρης) και ο νικητής των καρφωμάτων Γιάννης Αγραβάνης (Περιστέρι) ξεσήκωσαν το κοινό και δικαίως τιμήθηκαν από την betshop.gr. Στη συνέχεια, μπασκετικοί «Θρύλοι» του παρελθόντος όπως ο Παπανικολάου, Κακιούζης και Ρεντζιάς, επιδόθηκαν σε έναν αγώνα μπάσκετ προσφέροντας ένα λαμπρό θέαμα κι έπειτα βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στο άθλημα.

Στο Gala που ακολούθησε για τα 100 χρόνια μπάσκετ βραβεύτηκε η ΑΕΚ BC στο πρόσωπο του κ. Σταύρου Δουβή, ομάδες της Θεσσαλονίκης και σύλλογοι από όλη την χώρα που έβαλαν το δικό τους λιθαράκι στην ανάπτυξη του μπάσκετ. Από την λαμπρή γιορτή φυσικά δεν έλειψαν φιγούρες που στιγμάτισαν το ελληνικό μπάσκετ όπως ο Γιάννης Ιωαννίδης, Νίκος Σταυρόπουλος και Κώστας Χαϊτόγλου.

Την δεύτερη και τελευταία ημέρα του ΕΚΟ All Star Game 2019 «σερβιρίστηκε» το κυρίως πιάτο με τους κορυφαίους Έλληνες και ξένους παίκτες που αγωνίζονται στην Betshop Basket League να αναμετρώνται σε φιλικό αγώνα προσφέροντας θέαμα. Ο Φιλ Γκος του ΠΑΟΚ ήταν ο νικητής του betshop διαγωνισμού τριπόντων και ο Οκτάβιους Έλις του Προμηθέα του betshop διαγωνισμού καρφωμάτων. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αναδείχθηκε MVP του αγώνα Greek Stars – World Stars και η λαμπρή εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την πολύτιμη υποστήριξη της betshop.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x