Με το ΣΚΟΡ 6 να μοιράζει 60.000 ευρώ και με Κύπελλο Φιλίππου Ενώσεως, το Μαρκόπουλo θυμίζει ASCOT!

Πριν περάσουμε στα προγνωστικά μας για την σημερινή Ελληνική ιπποδρομιακή συγκέντρωση στο Μαρκόπουλο, σας διαβάζουμε ένα ενημερωτικό σημείωμα του ΟΠΑΠ ΑΕ και της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ :

Το πιο καυτό τριήμερο για τον Ιππόδρομο

Το τζακ ποτ στο ΣΚΟΡ 6 των ελληνικών ιπποδρομιών εκτοξεύει σήμερα το ενδιαφέρον των παικτών στα ύψη. Η ιπποδρομιακή συγκέντρωση, που ξεκινά στις 17:00, περιλαμβάνει έξι κούρσες και όσοι προβλέψουν σωστά τους νικητές στις έξι ελληνικές ιπποδρομίες μπορούν να διεκδικήσουν τουλάχιστον 55.000 ευρώ, καθώς από το ΣΚΟΡ 6 της προηγούμενης εβδομάδας έχει μεταφερθεί το ποσό των 20.700 ευρώ.

Πρεμιέρα για το ΣΚΟΡ 4 στις αλλοδαπές ιπποδρομίες

Η Ιπποδρομίες ΑΕ, του ομίλου ΟΠΑΠ, προσφέρει για πρώτη φορά στους παίκτες τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν στο ΣΚΟΡ 4 σε αλλοδαπές ιπποδρομίες. Το νέο παιχνίδι εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου και η συνέχεια αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού σημειώθηκε τζακ ποτ. Ποσό ύψους 7.675 ευρώ μεταφέρεται για την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου και οι παίκτες που θα προβλέψουν σωστά το νικητή στις τέσσερις ξένες ιπποδρομίες που θα συμμετέχουν στο ΣΚΟΡ 4, μπορούν να διεκδικήσουν τουλάχιστον 10.000 ευρώ. Οι ιπποδρομίες του ΣΚΟΡ 4 της επόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.

Έρχεται μία από τις μεγαλύτερες ιπποδρομίες της χρονιάς αυτή της ΑΨΙΔΑΣ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ στην Γαλλία!

Το κορυφαίο τουρνουά των γαλλικών ιπποδρομιών “Qatar Prix de l’Arc de Triomphe” έρχεται αυτό το Σαββατοκύριακο, 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου, με ένα μοναδικό διήμερο πρόγραμμα, στο οποίο συμμετέχουν τα καλύτερα άλογα και οι σπουδαιότεροι αναβάτες παγκοσμίως. Πρόκειται για την πιο φημισμένη ιπποδρομιακή συγκέντρωση, όπου παίρνουν μέρος 220 καθαρόαιμα, την παρακολουθούν τουλάχιστον 42.000 θεατές και μεταδίδεται σε 50 χώρες.

Περισσότερα από 62 εκατομμύρια ευρώ αναμένεται να τοποθετηθούν σε στοιχήματα μόνο στην ιπποδρομία του “Qatar Prix de l’Arc de Triomphe”, (ΑΨΙΔΑ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ) που αποτελεί την κορύφωση του διημέρου, με έπαθλο για το νικητή διαγωνιζόμενο ποσό 5.000.000 ευρώ!


Πάρτε στυλό και χαρτί τώρα οι ενδιαφερόμενοι να σημειώσετε τις 2 προτάσεις μας για το Ελληνικό πρόγραμμα σήμερα Παρασκευή που αναμένεται και πάλι να δώσει πολύ καλά λεφτά στους νικητές!

2η ιπποδρομία (ώρα 17:30) επιλέγουμε το στοίχημα του ΔΙΔΥΜΟΥ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης ανεξαρτήτου σειράς). Επιλέγουμε το ένα από τα δυο άλογα να είναι η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ (1) και το άλλο άλογο να είναι μια εκ των ΛΑ ΜΑΝΓΚΑ (4) – ΤΕΛ Ε ΣΤΟΡΥ (6) – ΕΛΕΝΑ ΚΑΡ (7)

4η ιπποδρομία (ώρα 18:30) επιλέγουμε το στοίχημα του ΔΙΔΥΜΟΥ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης ανεξαρτήτου σειράς). Επιλέγουμε το ένα από τα δυο άλογα να είναι ο ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ (1) και το άλλο άλογο να είναι ένας εκ των ΤΖΙΑΡΙΝΟ (4) – ΝΤΑΪΒΕΡΤΙΝΤΟ (4) – ΚΑΡΣΟΝ ΣΙΤΥ (7)

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια ενώ για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να δούνε από κοντά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας εξασφαλίζουν δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο από τον σταθμό του Μετρό στο Κορωπί!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ