Προτεινόμενα

Μεγάλα ντέρμπι στη La Liga, την Premier League και τη Super League

Γεμάτο ντέρμπι είναι το Σαββατοκύριακο.

Στη La Liga θα γίνει το ντέρμπι της Μαδρίτης, Ατλέτικο-Ρεάλ, στην Premier League θα αναμετρηθούν η Μάντσεστερ Σίτι με την Τσέλσι και στη Super League θα διεξαχθεί το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ειδικά στοιχήματα με μεγάλες αποδόσεις για τα τρία μεγάλα ντέρμπι.

Θα σκοράρει ο Γκριεζμάν στη «μάχη» της Μαδρίτης;

Στην Ισπανία η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι δεύτερη με 44 βαθμούς και η Ρεάλ Μαδρίτης τρίτη με 42. Και οι δύο κυνηγάνε την πρωτοπόρο με 50 βαθμούς Μπαρτσελόνα. Η Ατλέτικο ποντάρει στον Αντουάν Γκριεζμάν για να σκοράρει κόντρα στη Ρεάλ, αύριο (17:15) στο Wanda Metropolitano. Ο Γάλλος επιθετικός έχει πετύχει 10 γκολ στο εφετινό πρωτάθλημα.

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση στο ειδικό στοίχημα για να σκοράρει ο Γκριεζμάν στο ντέρμπι Ατλέτικο Μαδρίτης-Ρεάλ Μαδρίτης.

Θα ανοίξει το σκορ ο Αγκουέρο κόντρα στην Τσέλσι;

Στην Αγγλία η Μάντσεστερ Σίτι, μετά τη νίκη της με 0-2 κατά της Έβερτον, ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Έπιασε τη Λίβερπουλ, η οποία όμως έχει 1 αγώνα λιγότερο.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα είναι φαβορί για τη νίκη στο ντέρμπι με την Τσέλσι, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή (18:00) στο Etihand Stadium.

Πρώτος σκόρερ της είναι ο Σέρχιο Αγκουέρο με 14 γκολ. Θα καταφέρει να ανοίξει το σκορ στο ντέρμπι με την Τσέλσι;

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστική απόδοση για το πρώτο γκολ από τον Αγκουέρο στο ντέρμπι Μάντσεστερ Σίτι-Τσέλσι.

Θα πετύχει το πρώτο γκολ ο Ακπόμ στην Τούμπα;

Στη Super League θα διεξαχθεί την Κυριακή (19:30) στην Τούμπα, το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Προβάδισμα 6 βαθμών έχει ο ΠΑΟΚ. Με νίκη θα «καθαρίσει» τον τίτλο. Τη νίκη θα κυνηγήσει και ο Ολυμπιακός για να μειώσει τη διαφορά στους 3 βαθμούς.

Ο Τσούμπα Ακπόμ έχει πετύχει 4 γκολ στο πρωτάθλημα και τα 4 στην Τούμπα. Θα καταφέρει να ανοίξει το σκορ κόντρα στον Ολυμπιακό;

Το Pamestoixima.gr προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη απόδοση για το πρώτο γκολ από τον Ακπόμ στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές είναι οι αποδόσεις του Pamestoixima.gr και για 8 φαβορί, στους αγώνες του Σαββατοκύριακου, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την Άρσεναλ και τη Λίβερπουλ από την Premier League, την Παρί Σεν Ζερμέν από τη Ligue 1, την Αταλάντα και τη Σαμπντόρια από τη Serie A, τη Σαρλερουά και τη Κλαμπ Μπριζ από το βελγικό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x