Προτεινόμενα

Μεγάλο το ιπποδρομιακό κουπόνι με την ποιότητα να βρίσκεται στις διαδρομές της Γαλλίας

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Καλή εβδομάδα! Πριν περάσουμε στο ξένο ιπποδρομιακό κουπόνι της Δευτέρας 8/5/2017 να πούμε λίγα πράγματα για το Ελληνικό πρόγραμμα του Σαββάτου που μας πέρασε.

Νικητής της κλασικής διαδρομής του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΗΝΙΟΧΟΥ (που είναι μια πρόβα ουσιαστικά για την ιπποδρομία του Ελληνικού ντέρμπι) αναδείχθηκε και μάλιστα με εύκολο τρόπο ο ίππος ΔΑΝΑΟΣ. Προπονητής του νικητή είναι ο Αλέκος Γιατράς, αναβάτης ήταν ο ρέκορμαν κατάκτησης Ελληνικών ντέρμπι Μιχάλης Ξυνός και ιδιοκτήτης του νικητή είναι ο επιχειρηματίας και ιπποπαραγωγός κ. Ι. Μυτιληναίος.

Η συγκέντρωση είχε φαβορί αφίξεις γενικότερα, όμως σε κάποιες διαδρομές ‘’έκαναν είσοδο’’ στα πολύπλοκα στοιχήματα κάποια άλογα που δεν ήταν ‘’στο επάνω ράφι’’ στις επιλογές των παικτών, και πλήρωσαν καλά!

Για παράδειγμα στην κούρσα που αναφερθήκαμε, μπορεί να κέρδισε ο ΔΑΝΑΟΣ ο οποίος ήταν στις προτιμήσεις του φίλιππου κοινού όμως οι ίπποι ΣΛΕΪΝΣ ΚΑΣΤΛ, ΦΛΑΟΥΤΟ, ΣΤΑΝΤΥ που συμπλήρωσαν την πρώτη τετράδα είχε σαν αποτέλεσμα όποιος βρήκε την άφιξη με ακριβή σειρά, να πάρει 1.123 ευρώ απόδοση με κόστος μόλις στο 1 ευρώ!

Με 29 διαδρομές παρουσιάζεται το σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ με τις πιο ποιοτικές διαδρομές και με υψηλά χρηματικά έπαθλα να διεξάγονται στην Γαλλία! Η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 3 ιπποδρόμια και με διαδρομές ‘’άκρως επικίνδυνες’’ για την παρουσία μεγάλων αουτσάιντερ στις πρώτες θέσεις τις αφίξεις. Τέλος, η Νότιος Αφρική συμμετέχει με 6 ιπποδρομίες στο πρόγραμμα εκ των οποίων οι 2 έχουν ισχυρά φαβορί ενώ στις υπόλοιπες 4 μπορεί να δούμε ακόμα και τζακ-ποτ.

Εμείς για πιο νωρίς (στην επόμενη σύνδεση μας θα έχουμε προτάσεις για αργά το βραδάκι) έχουμε δυο προτάσεις από την Γαλλία, και οι δυο αφορούν το παιχνίδι του ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή τον νικητή ίππο της διαδρομής απλά).

Με κωδικό διαδρομής 019 και ώρα έναρξης τις 16:45 προτείνουμε για παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ έναν εκ των ίππων με αριθμό 2-5-1 κυνηγώντας τουλάχιστον 4 φορές επάνω το ποσό του στοιχηματισμού μας σε περίπτωση νίκης!

Με κωδικό διαδρομής 025 και ώρα έναρξης τις 18:20 προτείνουμε για παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ έναν εκ των ίππων με αριθμό 3-11-8 κυνηγώντας αρκετά καλή απόδοση αφού μιλάμε για μια πολυπληθή διαδρομή και με πολλά άλογα να παίζονται αρκετά!

Καλή τύχη στις επιλογές σας!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x