Προτεινόμενα

Μίλαν-Σαμπντόρια στα ματς του κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Έξτρα ειδικά στοιχήματα από τον ΟΠΑΠ για τον αγώνα του Μιλάνου και το τοπικό ντέρμπι Τορίνο-Γιουβέντους

Στα ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ περιλαμβάνεται ο αγώνας του ιταλικού πρωταθλήματος Μίλαν-Σαμπντόρια, με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα σημεία του, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά του.

Ο ΟΠΑΠ προσφέρει και έξτρα ειδικά στοιχήματα για το παιχνίδι του Μιλάνου και το τοπικό ντέρμπι Τορίνο-Γιουβέντους.
Στον αγώνα Μίλαν-Σαμπντόρια, το ειδικό στοίχημα, με over 4,5 κίτρινες κάρτες, γκολ και από τις 2 ομάδες και over 9,5 κόρνερ, δίνει απόδοση 4,50.

Στο παιχνίδι Τορίνο-Γιουβέντους, το ειδικό στοίχημα, με ισόπαλο το πρώτο ημίχρονο, over 0,5 κόκκινες κάρτες και over 8,5 κόρνερ, δίνει απόδοση 6,50.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ έχουν πολλές ακόμη επιλογές για να ποντάρουν στους αγώνες Μίλαν-Σαμπντόρια και Τορίνο-Γιουβέντους, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά τους.

Προσφέρονται ειδικά στοιχήματα, μεταξύ άλλων, για το ακριβές σκορ του αγώνα και του πρώτου ημιχρόνου, το ημίχρονο-τελικό, το σύνολο των γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τα κόρνερ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, την πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, τον συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο γκολ, το σκοράρισμα ή όχι των ομάδων και στα δύο ημίχρονα και τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x