Προτεινόμενα

Ντέρμπι κορυφής στη Μαδρίτη, μεγάλο ματς στο Περιστέρι

To Pamestoixima.gr προσφέρει ειδικά στοιχήματα με ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις για τους αγώνες Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα και Ατρόμητος-Ολυμπιακός

Επιστρέφουν στη δράση όλα τα πρωταθλήματα, μετά από τη διακοπή τους λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων στο Nations League.

Μεγάλη μάχη για τον τίτλο γίνεται στην Ισπανία. Η Μπαρτσελόνα προηγείται στη βαθμολογία με 24 βαθμούς. Μόλις 1 πόντο πίσω της βρίσκονται η Σεβίλλη, η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Αλαβές. Στην πέμπτη θέση είναι η Εσπανιόλ με 21 βαθμούς και στην έκτη η Ρεάλ Μαδρίτης με 20.

Αύριο, στις 21:45, στη Μαδρίτη θα γίνει το ντέρμπι κορυφής, ανάμεσα στην Ατλέτικο και τη Μπαρτσελόνα. Το Pamestoixima.gr προσφέρει, για το ντέρμπι Ατλέτικο Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα, ειδικό στοίχημα με ακόμα μεγαλύτερη απόδοση για να σκοράρουν και ο Αντουάν Γκριεζμάν και ο Λιονέλ Μέσι.

Θα βρουν δίχτυα και ο Κουλούρης και ο Φορτούνης;

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και στη Σούπερ Λίγκα ο αγώνας στο Περιστέρι, μεταξύ του Ατρόμητου και του Ολυμπιακού. Εντυπωσιακή πορεία έχει κάνει ο Ατρόμητος. Είναι αήττητος με 7 νίκες και 3 ισοπαλίες και βρίσκεται στη δεύτερη θέση, 2 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ. Ο Ολυμπιακός είναι τρίτος, με 4 βαθμούς λιγότερους από τον Ατρόμητο και 6 από τον ΠΑΟΚ. \

Το Pamestoixima.gr προσφέρει, για το παιχνίδι Ατρόμητος-Ολυμπιακός, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή, στις 19:00, ειδικό στοίχημα με ακόμα μεγαλύτερη απόδοση για να σκοράρουν και ο Ευθύμης Κουλούρης και ο Κώστας Φορτούνης.

Μεγαλύτερες αποδόσεις και περισσότερες στοιχηματικές επιλογές

Το Pamestoixima.gr προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές και ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις για όλα τα παιχνίδια. Είναι διαθέσιμο και μέσω εφαρμογής (app) για κινητά και tablet, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να ενημερωθούν και να επιλέξουν εύκολα και γρήγορα όλες τις διαθέσιμες στοιχηματικές επιλογές, όπου και αν βρίσκονται.

Η πλήρως ανανεωμένη και τεχνολογικά αναβαθμισμένη πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού του ΟΠΑΠ προσφέρει ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις, περισσότερες στοιχηματικές επιλογές και «έξυπνο» cash out.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x