Προτεινόμενα

Ο μεγάλος νικητής του 71ου ελληνικού ντέρμπι

Μπορεί να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

To «χρυσό άλογο» όπως συνηθίζεται να αποκαλείται ο νικητής του Ελληνικού Ντέρμπι για την κάθε χρονιά, είναι ο 3ετής ίππος ΓΙΟΥ ΤΟΚΙΝ ΤΟΥ ΜΗ ο οποίος σήμερα Τετάρτη 5/7/2017 κατέκτησε το 71ο Ελληνικό Ντέρμπι με χρόνο 2΄35’’ 54 στην απόσταση των 2400 μέτρων!

Ο νικητής οδήγησε αμέσως την κούρσα, έκανε σωστή κατανομή δυνάμεων και στην τελική ευθεία κατάφερε να αποκρούσει όλες τις επιθέσεις των αντιπάλων του! Το χρηματικό έπαθλο για την ιδιοκτησία του νικητού ίππου ήταν τα 30.000€.



Ιδιοκτήτης του νικητή είναι οι Aegean Stables της οικογένειας Μελισσανίδη! Προπονήτρια του νικητή είναι η Ειρήνη Κεράτσα η οποία είναι η πρώτη γυναίκα προπονητής που κατακτά ιπποδρομία Ντέρμπι! Αναβάτης του νικητή είναι ο Δημήτρης Δρόσος ο οποίος κατακτά για δεύτερη φορά στην καριέρα του ιπποδρομία Ντέρμπι!



Ο ΟΠΑΠ ΑΕ και η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ έδωσαν σήμερα στο 71ο Ελληνικό Ντέρμπι την μεγαλύτερη λάμψη που γνώρισε ποτέ η κλασική αυτή ιπποδρομία της χρονιάς! Μεγάλα ονόματα από τον χώρο του αθλητισμού και του θεάματος, μεγάλες εταιρίες χορηγών για όλες τις ιπποδρομίες, ισχυροί επιχειρηματίες, άνθρωποι από τον πολιτικό χώρο, ήταν σήμερα όλοι στον ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο!

Η γιορτή κρατάει ακόμα στο Μαρκόπουλο για μικρούς και μεγάλους! Μεγάλοι και παιδιά έζησαν μια μοναδική εμπειρία σήμερα στον ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο! Ειδικά οι παράπλευρες δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους που βρέθηκαν σε αυτή την γιορτή, ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά ιπποδρομιακά δεδομένα!



Κατά κοινή ομολογία, το 71ο Ελληνικό Ντέρμπι τόσο σαν θέαμα αμιγώς ιπποδρομιακό όσο και με την διοργάνωση της όλης εκδήλωσης, δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τα μεγάλα ιπποδρομιακά γεγονότα της Ευρώπης αλλά και παγκόσμια! Το εγχείρημα του ΟΠΑΠ ΑΕ να δώσει και πάλι την αίγλη στις ιπποδρομίες που είχαν στο παρελθόν αλλά και τις ανεβάσει και ένα ακόμα μεγαλύτερο επίπεδη δείχνει πως πετυχαίνει!

Στην αυριανή μας σύνδεση το μεσημέρι, θα έχουμε λεπτομέρειες και για τις αποδόσεις στο ιπποδρομιακό στοίχημα μιας και ακόμα δεν έχει τελειώσει το πρόγραμμα! Για την ιστορία να πούμε πως τα προγνωστικά μας εδώ για την ιπποδρόμια του Ντέρμπι δικαιώθηκαν και μάλιστα με μια απόδοση σχεδόν 13 φορές επάνω τα χρήματα μας στο στοίχημα!



Μπορεί να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια ενώ για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να δούνε από κοντά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας εξασφαλίζουν δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο από τον σταθμό του Μετρό στο Κορωπί!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x