Προτεινόμενα

Οι ελληνικές ιπποδρομίες πλήρωσαν καλά τους παίκτες που στοιχημάτισαν σωστά!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ.

Πρεμιέρα για το ΣΚΟΡ 4 στις αλλοδαπές ιπποδρομίες

Η Ιπποδρομίες ΑΕ, του ομίλου ΟΠΑΠ, προσφέρει για πρώτη φορά στους παίκτες τη δυνατότητα να στοιχηματίσουν στο ΣΚΟΡ 4 σε αλλοδαπές ιπποδρομίες. Το νέο παιχνίδι εγκαινιάστηκε την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου και η συνέχεια αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού σημειώθηκε τζακ ποτ. Ποσό ύψους 7.675 ευρώ μεταφέρεται για την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου και οι παίκτες που θα προβλέψουν σωστά το νικητή στις τέσσερις ξένες ιπποδρομίες που θα συμμετέχουν στο ΣΚΟΡ 4, μπορούν να διεκδικήσουν τουλάχιστον 10.000 ευρώ. Οι ιπποδρομίες του ΣΚΟΡ 4 της επόμενης εβδομάδας θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 2 Οκτωβρίου.

Έρχεται μία από τις μεγαλύτερες ιπποδρομίες της χρονιάς αυτή της ΑΨΙΔΑΣ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ στην Γαλλία!

Το κορυφαίο τουρνουά των γαλλικών ιπποδρομιών “Qatar Prix de l’Arc de Triomphe” έρχεται αυτό το Σαββατοκύριακο, 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου, με ένα μοναδικό διήμερο πρόγραμμα, στο οποίο συμμετέχουν τα καλύτερα άλογα και οι σπουδαιότεροι αναβάτες παγκοσμίως. Πρόκειται για την πιο φημισμένη ιπποδρομιακή συγκέντρωση, όπου παίρνουν μέρος 220 καθαρόαιμα, την παρακολουθούν τουλάχιστον 42.000 θεατές και μεταδίδεται σε 50 χώρες.

Περισσότερα από 62 εκατομμύρια ευρώ αναμένεται να τοποθετηθούν σε στοιχήματα μόνο στην ιπποδρομία του “Qatar Prix de l’Arc de Triomphe”, (ΑΨΙΔΑ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ) που αποτελεί την κορύφωση του διημέρου, με έπαθλο για το νικητή διαγωνιζόμενο ποσό 5.000.000 ευρώ!

Πάμε τώρα να δούμε τι έγινε στο Ελληνικό πρόγραμμα! Για μια ακόμα φορά οι Ελληνικές ιπποδρομίες ‘’πλήρωσαν δυνατά’’ τους παίκτες που στοιχημάτισαν σωστά! Η απόδοση του ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή τους νικητές 6 διαδοχικών ιπποδρομιών) ήταν με κόστος της στήλης στο 1, 00 ευρώ, το πόσο των 23.046, 13 ευρώ, ναι σωστά ακούσατε!

Ο ίππος ΟΠΕΝΙΝΓΚ ΤΑΪΜ στην έναρξη και-κυρίως-ο ίππος ΕΣΧΑΑΝ στο τέλος της συγκέντρωσης στην κυριολεξία ‘’απογείωσαν’’ την απόδοση του ΣΚΟΡ 6!

Όσον αφορά την κλασική ιπποδρομία του Κυπέλλου Φιλίππου Ενώσεως την κατέκτησε το καλύτερο ίσως άλογο αυτή την στιγμή στον ιππόδρομο, ο 6ετής ΜΠΑΜΠΟΥΡ ιδιοκτησίας κ. Βάσου Οδυσσέως, προπόνησης Παναγιώτη Θεολόγου ενώ αναβάτης του νικητή ήταν ο Ιωάννης Ψαραδάκης!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια ενώ για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να δούνε από κοντά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας εξασφαλίζουν δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο από τον σταθμό του Μετρό στο Κορωπί!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x