Προτεινόμενα

Όποιος πάει ταμείο στην 6η ιπποδρομία του Ελληνικού προγράμματος... φεύγει για διακοπές του Πάσχα!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία της ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια

Πολλά χρήματα μοίρασε το Ελληνικό πρόγραμμα σήμερα Πέμπτη στον ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο! Όποιος μάντεψε σωστά το παιχνίδι του ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε τους έξι νικητές ισάριθμων ιπποδρομιών) πήρε 3.391 ευρώ στοιχηματίζοντας 1 ευρώ!

Το μπαμ της ημέρας έγινε στην 6η ιπποδρομία του προγράμματος που όπως σας είχαμε ενημερώσει, αναμένονταν πολύ μεγάλες αποδόσεις! Δεν βρέθηκε κανένας νικητής στο παιχνίδι του ΤΕΤΡΑΠΛΟΥ (να βρούμε δηλαδή τα τέσσερα πρώτα άλογα της άφιξης με την απόλυτη σειρά) με αποτέλεσμα τα 6.000 ευρώ να μεταφερθούν στην επόμενη ιπποδρομία!

Ήταν τόσο δύσκολη η άφιξη εδώ ώστε όποιος μάντεψε σωστά στο παιχνίδι του ΤΡΙΚΑΣΤ (να βρούμε με ακριβή σειρά τα τρία πρώτα άλογα της άφιξης) πήρε με μόλις 1 ευρώ στοιχηματισμού, το ποσό τω 3.457 ευρώ!

Το δικό μας προγνωστικό στην σημερινή ιπποδρομιακή συγκέντρωση, αφορούσε το παιχνίδι του ΣΥΝΘΕΤΟΥ μεταξύ 4ης και 5ης ιπποδρομίας. Έπρεπε δηλαδή να βρούμε σωστά το άλογο που θα κερδίσει στην 4η ιπποδρομία και το άλογο που θα κερδίσει στην 5η ιπποδρομία του προγράμματος! Προτείναμε λοιπόν για νικητή στην 4η ιπποδρομία (ώρα έναρξης 16:00) έναν εκ των ίππων ΧΑΪΤΑΪΜ ΧΙΡΟΟΥ(4) και ΣΙΣΚΟ ΜΠΟΫ(5) ενώ για νικητή στην 5η ιπποδρομία (ώρα έναρξης 16:30) προτείνουμε τον ίππο ΦΛΑΟΥΤΟ(5) Ο συνδυασμός αυτός έγινε και όποιος έπαιξε εδώ, πήρε τέσσερις φορές σε απόδοση τα χρήματα του!

Ο Ελληνικός ιππόδρομος μοιράζει πολλά χρήματα όπως καταλαβαίνετε και αξίζει τον κόπο να δοκιμάσετε το παιχνίδι αυτό, και σε όποιο είδος στοιχήματος σας ακούγεται ενδιαφέρον! Με λίγα χρήματα σας δίνετε η ευκαιρία να διεκδικήσετε χιλιάδες ευρώ και αυτό δεν είναι καθόλου υπερβολή, αρκεί να δείτε τον πίνακα των αποδόσεων της σημερινής Ελληνικής συγκέντρωσης!

Να σας θυμίσουμε πως Ελληνικές ιπποδρομίες έχει και την Παρασκευή 24/3/2017 με την διεξαγωγή μάλιστα της κλασικής διαδρομής του Κυπέλλου 25ης Μαρτίου στα 2.400 μέτρα, μια από τις καλύτερες ιπποδρομίες της χρονιάς! Λεπτομέρειες για όλα αυτά, θα πούμε σε επόμενη αναφορά μας στις Ελληνικές ιπποδρομίες.

Μπορεί να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία της ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια ενώ για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να δούνε από κοντά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας εξασφαλίζουν δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο από τον σταθμό του Μετρό στο Κορωπί!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x