Προτεινόμενα

Όποιος στοιχηματίσει σωστά στην 5η και 7η ιπποδρομία στο Μαρκόπουλο, μπορεί να φύγει για διακοπές

Μπορεί να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

Με ένα πρόγραμμα 7 διαδρομών ‘’μας υποδέχεται σήμερα’’ ο Ελληνικός ιππόδρομος στο Μαρκόπουλο και με τις 16:30 να είναι πλέον (από την περασμένη εβδομάδα) η ώρα έναρξης του προγράμματος. Θα ξεκινήσουμε με μια επισήμανση που μπορεί και να βγει και αληθινή!

Βάση της ιπποδρομιακής λογικής, εάν το προηγούμενο πρόγραμμα του Σαββάτου 13/5/17 έδωσε 12.500€ στο ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή τους έξι νικητές ίππους σε αντίστοιχες διαδρομές) στο 1 ευρώ, το σημερινό πρόγραμμα μπορεί άνετα να κάνει τζακ-ποτ στο συγκεκριμένο παιχνίδι!

Πάντα κατά την προσωπική μας άποψη, το άλογο ‘’βάση’’ υπάρχει μόνο σε μια διαδρομή σήμερα, ενώ και σε άλλη μια υπάρχει επίσης ένα άλογο που έχει μεγάλη διαφορά από τα υπόλοιπα, απλά υπάρχει το ερωτηματικό της πρώτης συμμετοχής στο Μαρκόπουλο!

Αποκορύφωμα σε αυτό που λέμε για την δυσκολία του προγράμματος είναι οι δυο διαδρομές με 10 συμμετέχοντες ίππους η κάθε μια (εκτός απρόοπτων διαγραφών) οι οποίες μπορούν να δώσουν από τζακ-ποτ στα πολύπλοκα στοιχήματα, μέχρι φυσικά και να καθορίσουν το τι θα συμβεί στα ΣΚΟΡ 4 και ΣΚΟΡ 6 του προγράμματος! Είναι 2 από τις πιο δύσκολες ιπποδρομίες σε προγνωστικά της φετινής χρονιάς μέχρι στιγμής!

Οι προτάσεις μας θα αφορούν δυο ιπποδρομίες για σήμερα και όπως μας αρέσει να λέμε εδώ, πάρτε χαρτί και στυλό και σημειώστε!

Στην 2η ιπποδρομία του προγράμματος (17:00) θα πάμε σε παιχνίδι ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά).

Επιλέγουμε για νικήτρια εδώ τον ίππο ΚΟΡΤΣΑΪΝΤΕΡ (3) και πίσω της να τερματίσει μια εκ των ΡΗΓΚΑΛ ΦΑΛΚΟΝ (1) ή ΣΤΑΡ ΣΑΪΝ (2)

Στην 6η ιπποδρομία του προγράμματος (19:00) θα πάμε σε παιχνίδι ΣΥΝΘΕΤΟΥ (να βρούμε δηλαδή τους 2 νικητές ίππους σε δυο διαδοχικές διαδρομές). Εδώ λοιπόν επιλέγουμε για νικητή ίππο τον ΦΑΡΜΑΣΙΟΥΤΙΚΑΛ (2) και στην επόμενη διαδρομή –την 7η ιπποδρομία δηλαδή-επιλέγουμε για νικητή ίππο έναν εκ των ΠΗΣ ΤΕΛΕΓΚΡΑΜ (8) και ΤΑΟΥΑΛΗΦ (9).

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 45 λεπτά από τις 15:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 21:00.

Μπορεί να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια ενώ για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να δούνε από κοντά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας εξασφαλίζουν δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο από τον σταθμό του Μετρό στο Κορωπί!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x