Προτεινόμενα

Όπως κάθε Δευτέρα και Τετάρτη η ατραξιόν του ιπποδρομιακού κουπονιού είναι το ΣΚΟΡ 4

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

Με 7 ιπποδρομίες έκλεισαν οι εγγραφές σήμερα Δευτέρα 6/11 για το Ελληνικό πρόγραμμα της Παρασκευής 10/11 που παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον λόγω του τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ 6!

Το δημοφιλέστατο παιχνίδι του ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή τους 6 νικητές ίππους σε διαδοχικές 6 διαδρομές) έχει ήδη μέσα στον κουμπαρά του το ποσό των 17.800€ ενώ και με το στοίχημα της ίδιας ημέρας, αναμένεται μοιράσει στους νικητές το ποσό άνω των 55.000€ με 60.000€!

Περνάμε στο σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. που περιλαμβάνει 30 ιπποδρομίες από Αγγλία, Νότιο Αφρική και Γαλλία με επίπεδες διαδρομές αλλά και διαδρομές εμποδίων.

Όπως κάθε Δευτέρα και Τετάρτη όμως, τα φώτα πέφτουν επάνω στο ΣΚΟΡ 4 των αλλοδαπών ιπποδρομιών (να βρούμε δηλαδή τους 4 νικητές ίππους σε αντίστοιχες προκαθορισμένες 4 διαδρομές) με εγγυημένο τουλάχιστο το ποσό των 5.000€. Ο κωδικός στο στοίχημα αυτό είναι ο αριθμός 50.

Σήμερα βρέθηκε ένας μόνο νικητής στο παιχνίδι αυτό παίρνοντας το ποσό των 5.000€ στην περιοχή της Νίκαιας και με κόστος δελτίου τα 240€

Στις βραδινές μας προτάσεις τώρα, έχουμε επιλέξει τον ιππόδρομο του CROISE LAROCHE με κωδικό ιπποδρομίας 040 και με ώρα έναρξης τις 20:40. Στοιχηματίζουμε σε παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ (απλά δηλαδή να βρούμε σωστά τον νικητή της διαδρομής) και επιλέγουμε νικητής της διαδρομής να είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 1-6-7.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια ενώ για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να δούνε από κοντά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας εξασφαλίζουν δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο από τον σταθμό του Μετρό στο Κορωπί!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x