Προτεινόμενα

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις για τα Ρεάλ-Μπάγερν και Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους

Κλέβουν την παράσταση τα δύο ντέρμπι της προημιτελικής φάσης του Champions League Ρεάλ Μαδρίτης-Μπάγερν και Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις για τους δύο μεγάλους αγώνες,τόσο πριν από την έναρξή τους, όσο και στο Live.

Η Ρεάλ Μαδρίτης με δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο κέρδισε στο Μόναχο με 2-1 τη Μπάγερν, η οποία είχε προηγηθεί με τον Αρτούρο Βιδάλ. Στο «Μπερναμπέου» είναι πολύ δυνατή κι έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Η Μπάγερν είναι αποφασισμένη να τα παίξει όλα για όλα για να κάνει την ανατροπή. Η ρεβάνς αναμένεται συναρπαστική. Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις.

Τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης τη βρίσκουμε στο 2,25, την ισοπαλία στο 3,75 και τη νίκη της Μπάγερν στο 2,95.

Πολύ κοντά στην πρόκριση στην ημιτελική φάση του ChampionsLeague βρίσκεται η Γιουβέντους, μετά τη νίκη της με 3-0 επί της Μπαρτσελόνα στον πρώτο αγώνα. Πρωταγωνιστής ήταν ο Πάουλο Ντιμπάλα που πέτυχε δύο γκολ, ενώ το τρίτο σημείωσε ο Τζόρτζιο Κιελίνι. Το 3-0 είναι από τα σκορ που δίνουν πρόκριση.

Όμως η Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» στην προηγούμενη φάση ανέτρεψε ακόμα πιο βαρύ σκορ, το 4-0 με το οποίο είχε χάσει από την Παρί Σεν Ζερμέν. Την κέρδισε με 6-1 και πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά. Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις και για τον αγώνα της Μπαρτσελόνα με τη Γιουβέντους. Φαβορί είναι η Μπαρτσελόνα με απόδοση 1,50. Η ισοπαλία πληρώνει 4,50 και το διπλό της Γιουβέντους 6,25.

Ποντάρετε στους δύο αγώνες ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions LeagueΡεάλ Μαδρίτης-Μπάγερν και Μπαρτσελόνα-Γιουβέντους, πριν από την έναρξή τους αλλά και στο Live, για να εκμεταλλευτείτε τις καλύτερες αποδόσεις που δίνει το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ και να διεκδικήσετε ακόμα περισσότερα κέρδη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x