Προτεινόμενα

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Πολλά ειδικά στοιχήματα για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης

Το ενδιαφέρον κορυφώνεται στα Κύπελλα Ευρώπης με τους αγώνες της 3ης προκριματικής φάσης. Ο Ολυμπιακός είναι οριακό φαβορί στο παιχνίδι με την Παρτιζάν, για τα προκριματικά του Champions League.

Δυνατά φαβορί στους πρώτους αγώνες τους στα προκριματικά του Europa League είναι ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός και αουτσάιντερ ο Πανιώνιος. Ο ΠΑΟΚ παίζει εκτός έδρας με την πρωτάρα στα Κύπελλα Ευρώπης Ολίμπικ Ντόνετσκ. Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Γκαμπάλα και ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει στο Ισραήλ τη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για τους αγώνες Παρτιζάν-Ολυμπιακός, Ολίμπικ Ντόνετσκ-ΠΑΟΚ, Μακάμπι Τελ Αβίβ-Πανιώνιος και Παναθηναϊκός-Γκαμπάλα.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στην ομάδα που θα πάρει την πρόκριση, το σύνολο των γκολ, το ακριβές σκορ, το ημίχρονο-τελικό, τα κόρνερ, την πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, το συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο γκολ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, το αποτέλεσμα και το ακριβές σκορ του πρώτου ημιχρόνου, το σκοράρισμα ή όχι των ομάδων και στα δύο ημίχρονα.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ προσφέρει και 4 Super Παρολί, 2 για το Champions League και 2 για το Europa League.

Την Τρίτη 25 Ιουλίου το Super Παρολί με τις νίκες της Σλάβια Πράγας, της Κοπεγχάγης και του Ολυμπιακού ανεβάζει την απόδοση της τριάδας από το 4,81 στο 5,50.

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου το Super Παρολί με τις νίκες της Σάλτσμπουργκ, της Σέλτικ και της Κλαμπ Μπριζ δίνει απόδοση 4 (από 3,54).

Την Πέμπτη 27 Ιουλίου το πρώτο Super Παρολί με τις νίκες του ΠΑΟΚ, της Μίλαν και του Παναθηναϊκού δίνει απόδοση 3 (από 2,70) και το δεύτερο με τις νίκες της Αϊντχόφεν, της Μαρσέιγ και της Έβερτον πληρώνει 1,70 (από 1,51).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x