Προτεινόμενα

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός με ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Σε ρυθμούς κυπέλλου Ελλάδος θα κινηθούμε στοιχηματικά.

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός μάχονται για την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου Ελλάδας στη ρεβάνς της νίκης των «πράσινων» με 2-0 στη «Λεωφόρο».

Το «Πάμε Στοίχημα» προσφέρει ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις τόσο πριν από την έναρξή, όσο και στο live τoυ αγώνα.

Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους με το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, εδώ το ζεις παραπάνω. Τα ΜΑΤΣ ΤΟΥ ΚΟΥΠΟΝΙΟΥ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις, αλλά και οι άλλες προωθητικές ενέργειες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, το MEGABOOSTER, το SUPER ΠΑΡΟΛΙ και η SUPER ΛΙΣΤ δίνουν την ευκαιρία στους παίκτες να αυξήσουν τα κέρδη τους, αλλά και να ζήσουν παραπάνω στοιχηματικές εμπειρίες.

Ο ΟΠΑΠ προσφέρει και πολλά ειδικά στοιχήματα και για τους δύο μεγάλους αγώνες και το σημαντικό είναι ότι «εξαργυρώνει» αμέσως τα δελτία στους νικητές.

Πάμε να δούμε όμως και τα σημεία για τον ημιτελικό του κυπέλλου Ελλάδας.

Ο άσσος βρίσκεται στο 1,80 και δεδομένων των συνθηκών αποτελεί μια αξιόπιστη επιλογή αν αναλογιστούμε τη δύναμη της έδρας και την πολύ καλή απόδοση των γηπεδούχων στα τελευταία παιχνίδια.

Από την άλλη πλευρά, ο φιλοξενούμενος Παναθηναϊκός έχοντας το αβαντάζ του πρώτου αγώνα, θα κοιτάξει να κρατήσει το πλεονέκτημά του, κάτι που δίνει πολλές πιθανότητες στο Χ με απόδοση 3,65. Στα υπόλοιπα σημεία, το διπλό του Παναθηναϊκού βρίσκεται στο 4,50,το Under στο 1,65 και το Over στο 1,85.

Επικρατέστερο σενάριο θεωρείται ο άσσος ή το Χ.

SUPER ΠΑΡΟΛΙ με 3άδα over 2,5 στα μεγάλα μεσοβδόμαδα ντέρμπι εκτοξεύει τις αποδόσεις.

Μεγιστοποίησε τα κέρδη σου με πάρα πολλές στοιχηματικές εμπειρίες και τις καλύτερες αποδόσεις.

Ένας πολύ καλός συνδυασμός που προσφέρει ο ΟΠΑΠ για το SUPER ΠΑΡΟΛΙ της Πέμπτης (κωδ. 402 -100), είναι αυτά μεταξύ Σεβίλλης – Θέλτα, το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ μεταξύ Σίτι – Γιουνάιτεντ (για την εμβόλιμη αγωνιστική) και φυσικά το δικό μας ντέρμπι, ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Η απόδοση μέσω του SUPER ΠΑΡΟΛΙ εκτοξεύεται στο 4,5 αντί για 3,97!

Το «Πάμε Στοίχημα» μοιράζει επιπλέον κέρδη και με το MegaBooster, μία ακόμα προωθητική από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Οι εμβόλιμες αγωνιστικές σε Αγγλία και Ισπανία, σε περίπτωση επιτυχημένων τριάδων και άνω, δίνουν μπόνους με το MegaBoosterαπό 5% έως 100%!

Δες αναλυτικότερα τον πίνακα που ακολουθεί με τις αποδόσεις του MEGABOOSTER και εκτόξευσε τα κέρδη σου.

3ΑΔΕΣ +5%
4ΑΔΕΣ +10%
5ΑΔΕΣ +15%
6ΑΔΕΣ +20%
7ΑΔΕΣ +25%
8ΑΔΕΣ +30%
9ΑΔΕΣ +50%
10ΑΔΕΣ +100%

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x