Προτεινόμενα

Πήγαν ταμείο με 2 Super Paroli του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ!

Οι επιτυχίες με τα Super Paroli του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ συνεχίστηκαν και το Σαββατοκύριακο. Δύο Super Paroli μοίρασαν κέρδη στους παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου οδήγησε στο ταμείο το Supe Paroli με τις νίκες της Bayern της Manchester United και της Real Madrid με απόδοση 2,00 (αντί για 1,64). Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου ήρθε νέα επιτυχία από το Super Paroli με τις νίκες της Inter, του Παναθηναϊκού και της Juventus με απόδοση 2,5 (αντί για 2,11).

Τα Super Paroli είναι προεπιλεγμένα στοιχήματα από τον ΟΠΑΠ που δίνουν επιπλέον κέρδη σε περίπτωση επιτυχίας και οι αποδόσεις τους διατηρούνται αμετάβλητες.

Με 3 Super Paroli το κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ για το Champions League και το Europa League

Τρία Super Paroli περιλαμβάνει το κουπόνι του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ από την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου έως την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου, με αγώνες από το Champions League και το Europa League, που επιστρέφουν στη δράση με τα νοκ άουτ παιχνίδια. Τα 2 Super Paroliείναι με δυάδες και το 1 με τετράδα.

Το πρώτο Super Paroli της Τρίτης 14 Φεβρουαρίου(έως τις 21:45), με 4 αγώνες Champions League, περιλαμβάνει τις νίκες της Dortmund, της Barcelona, της Real Madrid και της Bayern. Η τετράδα δίνει απόδοση 9,04 και με το Super Paroli του ΟΠΑΠ ανεβαίνει στο 10!

Το δεύτερο Super Paroli,της Τετάρτης 15 Φεβρουαρίου (έως τις 21:45), έχει την δυάδα του Champions Leagueμε τις νίκες της Real Madrid και της Bayern. Τα δύο αυτά φαβορί δίνουν συνολική απόδοση 2,1 η οποία ανεβαίνει στο 2,3 με το Super Paroli.

Το τρίτο Super Paroli,της Πέμπτης 16 Φεβρουαρίου (έως τις 20:00), περιλαμβάνει της δυάδα από το EuropaLeague με τις νίκες των 2 ελληνικών ομάδων, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ. Η δυάδα δίνει απόδοση 4,96. Με το Super Paroli η απόδοσή της ανεβαίνει στο 5,5.

Με τα Super Paroli οι αποδόσεις ενισχύονται και τα κέρδη απογειώνονται για τους παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x