Προτεινόμενα

Πρεμιέρα σε Ελβετία και Πολωνία με πολλά ειδικά στοιχήματα από το Πάμε Στοίχημα

Μετά την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα πρωταθλήματα, τα οποία ξεκινάνε το ένα μετά το άλλο.

Μετά την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στα πρωταθλήματα, τα οποία ξεκινάνε το ένα μετά το άλλο.

Την προηγούμενη εβδομάδα έγινε η σέντρα στη Δανία και επέστρεψαν μετά από τη διακοπή τους, λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Βραζιλία, η Ιαπωνία και η Κίνα. Αυτή την εβδομάδα ξεκίνησε η Παραγουάη, ενώ σήμερα γίνεται η σέντρα στην Πολωνία και αύριο στην Ελβετία.

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει πλήθος ειδικών στοιχημάτων για τους αγώνες της πρεμιέρας του ελβετικού και του πολωνικού πρωταθλήματος. Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν μεταξύ άλλων, στην πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, το ακριβές σύνολο γκολ του αγώνα, του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, τα μονά/ζυγά γκολ, το ημίχρονο/τελικό, το ακριβές σκορ του αγώνα και του πρώτου ημιχρόνου, το τελικό αποτέλεσμα σε συνδυασμό με Under και Over.

Νέα εποχή με σημαντικές αλλαγές από το Πάμε Στοίχημα

Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ, με την έναρξη της νέας σεζόν, έχει προχωρήσει σε σημαντικές αλλαγές, με στόχο τη βελτιστοποίηση των παρεχόµενων υπηρεσιών.
Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν τώρα τη δυνατότητα:
- Να συνδυάζουν στο ίδιο δελτίο επιλογές από αγώνες πριν την έναρξη τους (pre-game) αλλά και κατά τη διάρκεια τους (live).
- Να κλείνουν τα στοιχήµατα, πριν τη διευθέτηση των επιλογών τους (cash-out), τόσο για αγώνες που έχουν παίξει πριν την έναρξη τους (pre-game), όσο και σε live αγώνες.
- Να κλείνουν τα στοιχήµατα τους και στις µηχανές αυτόµατης εξυπηρέτησης Opapbet ακόµα και αν έχουν παίξει, συµπληρώνοντας και καταθέτοντας το δελτίο, στον πράκτορα τους.
- Να δηµιουργούν στοίχηµα µε πάνω από 15 αγώνες, χρησιµοποιώντας 2 ή περισσότερα δελτία.
- Να παίζουν τους live αγώνες, συµπληρώνοντας το δελτίο του Πάµε Στοίχηµα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x