Προτεινόμενα

Πριμοδοτούμενο με 5.000 ευρώ το ΣΚΟΡ 4 των αλλοδαπών ιπποδρομιών σήμερα

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

Καλή εβδομάδα! Πριν περάσουμε στις σημερινές προτάσεις μας για το ιπποδρομιακό στοίχημα, έχουμε δυο ανακοινώσεις πολύ σημαντικές για τις ιπποδρομίες!

ΣΚΟΡ 4 ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΜΕ ΕΓΓΥΗΜΕΝΟ ΠΟΣΟ €5000, ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ!

Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου, τo ΣΚΟΡ 4 των αλλοδαπών ιπποδρομιών, μετά από δύο ΤΖΑΚ ΠΟΤ, μοίρασε 16.565€ στους νικητές!
Από τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου, προστίθεται άλλη μια μέρα που το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο για τους παίκτες του Στοιχήματος!

Έτσι, κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, το ΣΚΟΡ 4 στις αλλοδαπές ιπποδρομίες, με εγγυημένο ποσό 5.000€, υπόσχεται συγκινήσεις και κέρδη στους παίκτες.

Τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ 6 και στο ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 4 την επόμενη Παρασκευή! Ιπποδρομιακό πάρτι στην επόμενη Ελληνική ιπποδρομιακή συγκέντρωση!

Το ποσό των 21.800 ευρώ μεταφέρεται στο ΣΚΟΡ 6 και μαζί με το νέο παιχνίδι, αναμένεται να διεκδικήσουν οι νικητές πάνω από τα 60.000 ευρώ!

Το ποσό των 7.300 ευρώ μεταφέρεται στο ΣΚΟΡ 4 και μαζί με το νέο στοίχημα, αναμένεται να μοιράσει στους νικητές πάνω από 15.000 ευρώ τουλάχιστον!


Ήδη οι εγγραφές της Δευτέρας έβγαλαν ένα εξαιρετικό Ελληνικό πρόγραμμα 7 ιπποδρομιών για την ερχόμενη Παρασκευή, κάτι που απογειώνει πια το ενδιαφέρον των παικτών! Μπείτε στην ιστοσελίδα της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. στην ηλεκτρονική διεύθυνση που θα ακούσετε παρακάτω και δείτε τις λεπτομέρειες του Ισοζυγισμού της Παρασκευής!

Πάρτε στυλό και χαρτί να σημειώσετε πλέον την βραδινή μας πρόταση για το σημερινό ξένο ιπποδρομιακό κουπόνι!

Κωδικός ιπποδρομίας 039 με ώρα έναρξης στις 20:10 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο της CABOURG ενώ η διαδρομή αφορά το έφιππο τροτ! Θα επιλέξουμε στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ΄(να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας) και στοιχηματίζουμε να κερδίσει την κούρσα ένας εκ των ίππων με αριθμό 10-12-11-13 σε μια διαδρομή που έχει πολύ δύσκολα προγνωστικά!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x