Προτεινόμενα

Ρεάλ Μαδρίτης–Μαν. Γιουνάιτεντ στο UEFA Super Cup: Πολλά ειδικά στοιχήματα από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Πολλά ειδικά στοιχήματα περιλαμβάνει ο ΟΠΑΠ και για τον αποψινό τελικό του UEFA Super Cup.

Τον πρώτο ευρωπαϊκό τίτλο της νέας σεζόν, το UEFA Super Cup, θα διεκδικήσουν η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Τρίτη 8 Αυγούστου στις 21:45.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ Μαδρίτης θα προσπαθήσει να κατακτήσει το τρόπαιο για τέταρτη φορά στην ιστορία της, ενώ η κάτοχος του Europa League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θέλει να γίνει η πρώτη αγγλική ομάδα που κερδίζει το Super Cup από το 2005.

Στις δέκα τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων, η Ρεάλ μετράει νίκες και η Γιουνάιτεντ 2, ενώ έχουν σημειωθεί και 4 ισοπαλίες.

Σημειώνεται πως ο τελικός του Super Cup που παραδοσιακά φιλοξενούνταν Μονακό, διεξάγεται για πρώτη φορά φέτος στα Σκόπια.

Το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ προσφέρει πολλά ειδικά στοιχήματα για το Super Cap, Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στην πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, το σύνολο των γκολ, το ακριβές σκορ, το ημίχρονο-τελικό, τα κόρνερ, το συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, το πότε θα επιτευχθεί το πρώτο γκολ, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, τον πρώτο παίκτη που θα σκοράρει, το αποτέλεσμα και το ακριβές σκορ του πρώτου ημιχρόνου, το σκοράρισμα ή όχι των ομάδων και στα δύο ημίχρονα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x